GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς συμφωνία έληξε η (εξάωρη) σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών...

Ολοκληρώθηκε μετά από περισσότερες από έξι ώρες η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλο στο Π...

Ολοκληρώθηκε μετά από περισσότερες από έξι ώρες η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο.
Η συζήτηση εξελίχθηκε σε ένα blame game για το ασφαλιστικό, στο οποίο δεν υπήρξε συμφωνία, ενώ η ΝΔ διαφώνησε και όσον αφορά στην αλλαγή του εκλογικού νόμου που τέθηκε στο τραπέζι στο πλαίσιο της πρότασης Τσίπρα για διακομματική με αντικείμενο τη συνταγματική αναθεώρηση. Μόνο πεδίο σχετικής σύγκλισης το προσφυγικό.
Αντί κοινού ανακοινωθέντος, συντάσσεται κείμενο από την Προεδρία της Δημοκρατίας, με σημεία προσέγγισης και απόκλισης, καθώς οι πολιτικοί αρχηγοί δε συμφώνησαν με την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για έκδοση κοινού ανακοινωθέντος για μη μείωση των συντάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση