GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ: Έδωσε ονόματα ο Πανούσης...

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βα...

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλη Αλεξανδρή, επισκέφθηκε στις 11 το πρωί την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Γκουτζαμάνη, προκειμένου να της δώσει στοιχεία -όπως σε συνέντευξή του έχει ήδη προαναγγείλει- σύμφωνα με τα οποία απειλείται η ζωή του.
Όπως είπε βγαίνοντας από το γραφείο του Εισαγγελέα κατέθεσε όλα τα στοιχεία που είχε στη διάθεσή του, ενώ τόνισε πως όλα όσα ανέφερε περιλαμβάνουν και ονόματα και πως είναι ώρα η Δικαιοσύνη να εξαλείψει το παρακράτος, εφόσον το πολιτικό σύστημα δεν τα κατάφερε.
Ο Γ. Πανούσης αναμένεται να δώσει στοιχεία σχετικά με τις καταγγελίες του περί σχέσεων στελεχών της κυβέρνησης με "τρομοκράτες" και τα περί εκβιασμών και απειλών κατά της ζωής του. Αξίζει να σημειωθεί ότι στη συνέντευξη του ανέφερε:
«Γιατί στην Αστυνομία υπάρχει και χρήμα. Πολύ χρήμα, και ήταν και αυτή η πλευρά. Δεν είναι μόνο η ιδεολογικοπολιτική κάποιων εκεί πέρα. Οι μίζες είναι μίζες. Και αυτές δεν έχουν χρώμα, γιατί το χρήμα δεν έχει χρώμα, δυστυχώς. Εγώ είπα σε μια παρέα ότι χρωστάω δύο πράγματα στον Αλέξη Τσίπρα. Πρώτον, που με έβαλε και, δεύτερον, που δεν με έβαλε τη δεύτερη φορά στην κυβέρνηση, γιατί νομίζω ότι με προστατεύει. Δεν κάνω εγώ γι’ αυτά τα πράγματα. Να βλέπω να κλέβουν, να κάνουν, να αρπάζουν και να λέω “δεν πειράζει, είμαι υπουργός”».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νυν αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, επικοινώνησε με τον κ. Πανούση, θέτοντας του το ερώτημα γιατί δεν ενημέρωσε αρμοδίως από τη στιγμή που θεώρησε ότι υπήρχε κίνδυνος για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πανούσης ανέφερε ότι το ζήτημα είναι πολιτικό και όχι αστυνομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση