GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με μαύρα πανό υποδέχτηκαν στη Λέσβο τον Τσίπρα

Στη Λέσβο βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Μάρτιν Σουλτς, ώστε να βρεθούν στο κέντρο ταυτοποίησης των προσφύγων στη Μόργ...

Στη Λέσβο βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον Μάρτιν Σουλτς, ώστε να βρεθούν στο κέντρο ταυτοποίησης των προσφύγων στη Μόργια.
Εκεί ομάδα πολιτών της Μυτιλήνης που πραγματοποιούσε συμβολική κατάληψη στο Δημαρχείο της Λέσβου, υποδέχτηκε τους δύο άντρες με μαύρα πανό που έγραφαν "Γέμισε το Αιγαίο κορμιά μεταναστών, είναι και οι Ευρωπαίοι φονιάδες των λαών".
Μάλιστα κατά την επίσκεψη των δύο ανδρών στο κέντρο ταυτοποίησης στη Μόργια, ένα μικρό προσφυγόπουλο πλησίασε τον Μάρτιν Σουλτς και του είπε κοιτώντας τον: «money» («λεφτά»). Εκείνη τη στιγμή, σύμφωνα με ανθρώπους που ήταν παρόντες, ο κ. Τσίπρας, γελώντας γύρισε και είπε στα ελληνικά «και εγώ τόσο καιρό αυτό ζητάω», εννοώντας προφανώς τα κονδύλια που ζητά από την ΕΕ για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση