GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα καλύτερα σάντουιτς της Αθήνας

Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερα μαγαζιά που ειδικεύονται στο σάντουιτς κάνουν την εμφάνισή τους, κυρίως σ...

Τα καλύτερα σάντουιτς της Αθήνας
Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερα μαγαζιά που ειδικεύονται στο σάντουιτς κάνουν την εμφάνισή τους, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αξιόλογες προσπάθειες (όπως θα δεις και παρακάτω) δεν γίνονται και σε άλλες γειτονιές της Αττικής.
Γράφει η Ελπίδα Πιτάκη
Κλασικά, με αμερικάνικη φιλοσοφία, για χορτοφάγους ή με υγιεινή οπτική, όπως και να το προτιμήσεις ένα είναι σίγουρο. Επιλεγμένες πρώτες ύλες εσωκλείονται ανάμεσα σε δύο φέτες ψωμιού –φρυγανισμένου, μπαγκέτας, bagel κ.α.– δημιουργώντας μια γευστική απόλαυση που χρειάζονται μόλις λίγα λεπτά για να καταναλωθεί! Καλή απόλαυση!

Just Made 33


Η άφιξή του στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Αθήνας, στην οδό Ευαγγελιστρίας και τον αριθμό 33, από τις πιο πολυσυζητημένες της χρονιάς. Το all day long Just made 33 με το βιομηχανικό ύφος, τη minimal φιλοσοφία και τη νεοϋορκέζικη αισθητική ξεχωρίζει ήδη στις επιλογές του κοινού. Ανάμεσα στην πληθώρα των προτάσεων του καταλόγου –το consulting έχει ο Ανδρέας Λαγός– αδιαμφισβήτητoς πρωταγωνιστής τα ολόφρεσκα σάντουιτς σε διάφορες παραλλαγές όπως κλασικά, melted και burgers. Δες εδώ τι άλλο θα δοκιμάσεις στο Just Made 33.

Metropolis Sandwich


Επί της Βουλής, λίγα βήματα από την πλατεία Συντάγματος και την πολυσύχναστη Ερμού, το Metropolis Sandwich αποτελεί γαστρονομική εμπειρία από μόνο του. Όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, εξειδικεύεται στο σάντουιτς με μια μεγάλη γκάμα προτάσεων αναλόγως τις επιθυμίες σου. Αρχικά επιλέγεις το ψωμάκι και εν συνεχεία «γεμίζεις» με τα υλικά της προτίμησής σου: αλλαντικά, τυριά, λαχανικά και σος. Μάθε περισσότερα για το Metropolis Sandwich εδώ.

Big Mouth


Πίσω ακριβώς από την Πλατεία Κλαυθμώνος το Big Mouth έχει ξεχωρίσει για τα φημισμένα σάντουίτς του. Με ποιοτικές πρώτες ύλες, που καταφτάνουν από τους προμηθευτές σε καθημερινή βάση, θα το προτιμήσεις σίγουρα για ένα γρήγορο και ιδιαίτερο γεύμα στο... χέρι. Το ψωμάκι λευκό χωριάτικο με προζύμι ή ολικής αλέσεως, κομμένο σε φέτες και ψημένο στο grill κάνει την ειδοποιό διαφορά από τα υπόλοιπα του είδους του. Οι προτάσεις ζεστές και κρύες (με τα ανάλογα υλικά) συνολικά 9 με δύο γλυκές να ολοκληρώνουν τον κατάλογο. Ενημερώσου για το Big Mouth εδώ.
  • Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση