GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο Φρανκ Σινάτρα ήταν συνεταίρος του Εσκομπάρ στο εμπόριο ναρκωτικών...

Ο γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ ξαναχτυπά και αυτή τη φορά αποκαλύπτει πως η σχέση μεταξύ του πιο γνωστού βαρώνου ναρκωτικών και του διασημότε...

Ο γιος του Πάμπλο Εσκομπάρ ξαναχτυπά και αυτή τη φορά αποκαλύπτει πως η σχέση μεταξύ του πιο γνωστού βαρώνου ναρκωτικών και του διασημότερου τραγουδιστή της τζαζ, Φρανκ Σινάτρα δεν ήταν μόνο φιλική, καθώς οι δυο άνδρες ήταν συνεργάτες στο εμπόριο ναρκωτικών...

Ο Σεμπαστιάν Μαροκίν, ο γιος του πιο διάσημου και πιο επικίνδυνου βαρώνου των ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ που συνεχίζει να πλουτίζει αποκαλύπτοντας τις πιο κρυφές πτυχές της ζωής και της δράσης του πατέρα του, κάνει ακόμη μια σημαντική αποκάλυψη.

Αυτή τη φορά ο γιος του Εσκομπάρ αποκαλύπτει πως ο πατέρας του δεν διατηρούσε μια απλή φιλική σχέση με τον διασημότερο τραγουδιστή της τζαζ, Φρανκ Σινάτρα, αλλά ήταν και συνεργάτες. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Μαροκίν κατά τη διάρκεια συνέντευξης του σε βραζιλιάνική εφημερίδα, ο Σινάτρα ήταν καλύτερος έμπορος ναρκωτικών, παρά τραγουδιστής.

Ο ίδιος συμπληρώνει, πως ο Σινάτρα ήταν συνεργάτης του Εσκομπάρ στο Μαΐάμι, τονίζοντας πως ο Φρανκ ξεκίνησε την καριέρα του με την υποστήριξη του εμπόρου ναρκωτικών, με τη βοήθεια του οποίου και την εκτόξευσε.
"Είναι πολλοί οι τραγουδιστές που ξεκίνησαν την καριέρα τους με την υποστήριξή κάποιου καρτέλ ναρκωτικών ή της μαφίας, ένας από αυτούς ήταν ο Σινάτρα, ο οποίος ήταν και εξαιρετικός έμπορος κοκαΐνης", αναφέρει στην εφημερίδα "O Estado de Sao Paulo".
Ο Σεμπαστιάν Μαροκίν εξιστορείται πως λειτουργούσαν και λειτουργούν ακόμη και σήμερα τα καρτέλ ναρκωτικών της Λατινικής Αμερικής. "Ένα καρτέλ μπορεί να δρα με μεγαλύτερη ελευθερία κάτω από τα σύνορά του Μεξικό, πάνω από αυτά και σε αμερικανικό έδαφος τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Το καρτέλ αλλάζει χέρια, περνά σε αμερικανικά. Έχετε αναρωτηθεί ποιος ελέγχει το καρτέλ ναρκωτικών στο Μαΐάμι, τη Νέα Υόρκη, ποιος είναι η κεφαλή του καρτέλ του Λος Άντζελες;" διερωτάται.

"Κάθε κιλό κοκαΐνης που εισάγεται στις ΗΠΑ πολλαπλασιάζεται με τη βοήθεια δηλητηριωδών ουσιών. Υπάρχει μεγάλη υποκρισία εκ μέρους των κυβερνήσεων όσον αφορά τα ναρκωτικά", συμπληρώνει.
Οι δεσμοί του Φρανκ Σινάτρα με τη μαφία έχουν αποκαλυφθεί εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο κοντινοί φίλοι του τραγουδιστή, όπως ο πρώην πράκτορας 007 Ρότζερ Μουρ, υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη πληροφορία βασιζόταν σε ψευδείς φήμες που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή.
Έτσι, τώρα ο Μαροκίν έρχεται να τα τινάξει όλα στον αέρα υποστηρίζοντας πως όχι μόνο οι συγκεκριμένες φήμες ήταν αληθινές, αλλά ο Σινάτρα ήταν αυτός που έλεγχε το καρτέλ στο Μαΐάμι, μοιράζοντας τα κέρδη του με τον Εσκομπάρ.


Τους συγκεκριμένους ισχυρισμούς έρχεται να ενισχύσει και η βιογραφία του Woody Allen, στην οποία αναφέρεται πως ο τραγουδιστής είχε ζητήσει από τη μαφία να βγάλει από τη μέση τον σκηνοθέτη, εξαιτίας της ερωτικής σχέσης που είχε συνάψει με τη γυναίκα του, την ηθοποιό Mia Farrow.
Παράλληλα το 2009 ο αδελφός του Εσκομπάρ αποκάλυψε πως εκείνος και ο αδελφός του είχαν δειπνήσει με τον Φρανκ Σινάτρα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Λας Βέγκας, όπου ο τραγουδιστής είχε συστηθεί ως προσωπικός μεσίτης του βαρώνου, που τότε βρισκόταν στις αρχές της καριέρας του.
"Ήταν τιμή μου που τον συναντούσα από κοντά, την επόμενη μέρα ήταν αυτός που μας ξενάγησε στην πόλη, κατά τη διάρκεια της βόλτας μας με το ελικόπτερο πάνω από το μαγικό Λας Βέγκας", είχε δηλώσει ο αδελφός του Πάμπλο Εσκομπάρ, φουντώνοντας τις φήμες περί στενής συνεργασίας μεταξύ των δυο ανδρών.
(Πηγή: mirror)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση