GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Απίστευτη αστοχία και ανικανότητα, πολιτική ευθύνη Μεϊμαράκη

Ανάληψη ευθύνης για το χθεσινό φιάσκο στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία ζήτησε ο Μάκης Βορίδης, κάν...

Βορίδης: Απίστευτη αστοχία και ανικανότητα, πολιτική ευθύνη Μεϊμαράκη

Ανάληψη ευθύνης για το χθεσινό φιάσκο στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρου στη Νέα Δημοκρατία ζήτησε ο Μάκης Βορίδης, κάνοντας λόγο για «απίστευτη αστοχία και ανικανότητα» και «βαθιά απογοήτευση» που αισθάνεται ο ίδιος.

Ο κ. Βορίδης, μιλώντας σήμερα το πρωί στο Mega, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο κ. Μεϊμαράκης δεν έχει ζητήσει «συγγνώμη» για την αναβολή των εκλογών, αλλά και ο γενικός γραμματέας της πολιτικής επιτροπής και πρόεδρος της ΚΕΦΕ κ. Παπαμιμίκος, ο οποίος είναι καθ' ύλην αρμόδιος, όπως είπε. Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε ως πολιτικά υπεύθυνο του φιάσκου τον πρόεδρο της ΝΔ, επισημαίνοντας ότι δημιουργούνται συγκρούσεις από τη διπλή του ιδιότητα.

Ο κ. Βορίδης απέρριψε το ενδεχόμενο «πολιτικής δολιότητας», ενώ αναφερόμενος στις πολιτικές επιπτώσεις που θα έχει για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης το φιάσκο των εκλογών, τόνισε πως «για να καλύψουμε τη ζημιά που έχουμε υποστεί απ' αυτό το γεγονός χρειάζεται πολύ υπεύθυνη και σοβαρή δουλειά για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση