GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έλληνας ηθοποιός δούλεψε σε ψητοπωλείο

Ο Χρήστος Μάντακας που οι νεότεροι θα τον θυμούνται από την συμμετοχή του στο "Καφέ της Χαράς", με τον ερχομό της κρίσης εξα...

Έλληνας ηθοποιός δούλεψε σε ψητοπωλείο
Ο Χρήστος Μάντακας που οι νεότεροι θα τον θυμούνται από την συμμετοχή του στο "Καφέ της Χαράς", με τον ερχομό της κρίσης εξαφανίστηκε εντελώς από τον καλλιτεχνικό χώρο και βρήκε επαγγελματική διέξοδο στο nightlife ως υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων αλλά και αναλαμβάνοντας το μάνατζμεντ σε χώρους ψυχαγωγίας της Αθήνας.
Σύμφωνα με εφημερίδα "Espresso" ο ηθοποιός που ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, σήμερα διευθύνει δημοφιλές στέκι με φαγητό στην πλατεία των Εξαρχείων.
Με την οικονομική κρίση να πλήττει την Ελλάδα και τον κλάδο των ηθοποιών να είναι από εκείνους που έχουν χτυπηθεί ανελέητα, ο Χρήστος Μάντακας δεν κάθισε με τα χέρια σταυρωμένα.
«Μου αρέσουν γενικά τα media και η επικοινωνία. Εχω την εμπειρία και τις οργανωτικές ικανότητες και νομίζω ότι, όταν υπάρχει κέφι, γίνονται ωραία πράγματα. Δεν είμαι από εκείνους που κάθονται στον καναπέ του σπιτιού τους και περιμένουν να χτυπήσει το τηλέφωνό τους για δουλειά. Πιστεύω, πρέπει να το κυνηγάς. Οποιαδήποτε εργασία και να κάνει o άνθρωπος για να βγάλει το ψωμί του δεν είναι μεμπτή, όταν σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους. Προσωπικά, κάνοντας έναν απολογισμό στη μέχρι τώρα επαγγελματική πορεία μου, μπορώ να πω ότι έχω πραγματοποιήσει αρκετά από αυτά που ήθελα και επιδίωκα και υπάρχουν άλλα τόσα που περιμένω να κάνω» έχει δηλώσει ο ίδιος στην "Espresso", ενώ δεν είχε παραλείψει να τονίσει ότι τίποτα δεν του χαρίστηκε στη ζωή και ότι πάλεψε πολύ για να φτάσει να κάνει πράγματα στη ζωή του.
Στη δουλειά του, στα μαγαζιά, με τα οποία πλέον συνεργάζεται (κάποιο διάστημα είχε δραστηριοποιηθεί και σε ψητοπωλείο στην πλατεία Προσκόπων, στο Παγκράτι), είναι πολύ φιλικός με τους πελάτες επιδιώκοντας πάντα να προσφέρει το καλύτερο σέρβις σε όλους. Ακόμη και νερό μπορεί να βάλει ο ίδιος στο ποτήρι του πελάτη, όταν το μαγαζί είναι γεμάτο και οι σερβιτόροι δεν προλαβαίνουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση