GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με κλεμμένο φορτηγό έκλεβε ασύστολα σιτηρά και λιπάσματα

Σιτηρά και λιπάσματα είχε «ρημάξει» ένας 47χρονος από χωριό της Λάρισας, ο οποίος τα έκλεβε μαζί με δυο συνεργούς του. Ο 47χρονος συνε...

Με κλεμμένο φορτηγό έκλεβε ασύστολα σιτηρά και λιπάσματα
Σιτηρά και λιπάσματα είχε «ρημάξει» ένας 47χρονος από χωριό της Λάρισας, ο οποίος τα έκλεβε μαζί με δυο συνεργούς του. Ο 47χρονος συνελήφθη χθες από αστυνομικούς του τμήματος Περιφέρειας Λάρισας για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών ενώ αναζητούνται και δυο συνεργοί του ένας 37χρονος Αλβανός και ένα ακόμη άτομο αγνώστων στοιχείων.
Μετά από συντονισμένη και συστηματική αστυνομική έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξιχνιάστηκαν συνολικά επτά περιπτώσεις κλοπών σιτηρών και λιπασμάτων από αποθήκες διαφόρων ιδιοκτητών στην ευρύτερη περιοχή του νομού Λάρισας. Οι τρείς δράστες από τις 2 Νοεμβρίου μέχρι και χθες οπότε συνελήφθη ο ένας εξ αυτών, χρησιμοποιώντας ένα φορτηγό το οποίο είχαν κλέψει από την περιοχή των Φαρσάλων διέπραξαν επτά κλοπές από αποθήκες, αφαιρώντας συνολικά 561 σακιά με λίπασμα, βάρους 22,5 τόνων και 359 σακιά με σιτηρά, βάρους 17 τόνων περίπου, καθώς και διάφορα εργαλεία.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε δύο αποθήκες ιδιοκτησίας του 47χρονου συλληφθέντα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 348 σακιά με σιτηρά, 550 σακιά με λίπασμα και τα αφαιρεθέντα εργαλεία.
Τα μεγαλύτερο μέρος των κατασχεθέντων αναγνωρίσθηκαν από τους παθόντες και τους αποδόθηκαν, ενώ επιπλέον αποδόθηκε και το φορτηγό αυτοκίνητο στο νόμιμο δικαιούχο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση