GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Η Γαλλία εξαπέλυσε ολοκληρωτικό βομβαρδισμό στην πρωτεύουσα του Ισλαμικού Κράτους...

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που αναρτούνται στο Twitter από ανεξάρτητες ειδησεογραφικές πηγές και Σύρους ακτιβιστές δημοσιογράφους, η Γαλ...

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που αναρτούνται στο Twitter από ανεξάρτητες ειδησεογραφικές πηγές και Σύρους ακτιβιστές δημοσιογράφους, η Γαλλία είναι η χώρα που έχει εξαπολύσει ολοκληρωτικό βομβαρδισμό την Κυριακή το βράδυ στην ντε φάκτο πρωτεύουσα των τζιχαντιστών από το Ισλαμικό Κράτος, πόλη Ράκα στην κεντρική Συρία.
Μέχρι τις 22.30 ώρα Ελλάδος οι αεροπορικές επιδρομές είχαν φτάσει τις 30, όπως λένε κάτοικοι της πόλης, ενώ όπως φαίνεται η Γαλλία δεν πρόκειται να σταματήσει. Έτσι αισθάνονται.
Τα γαλλικά μαχητικά αεροπλάνα λαμβάνουν πληροφορίες για στόχους από τους Αμερικανούς, σηκώνονται και βομβαρδίζουν την πόλη που το Ισλαμικό Κράτος θεωρεί πρωτεύουσα του χαλιφάτου του.
Μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα γαλλικά μαχητικά έχουν χτυπήσει δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, το γήπεδο , το Μουσείο και θέσεις τζιχαντιστών στα περίχωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση