GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ερντογάν εκδικήθηκε για τα λαθραία βυτιοφόρα του...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας www.nikosklitsikas.gr/ Ο γιος του Ερντογάν, προέδρου της Τουρκίας του ΝΑΤΟ και της προς ένταξη χώρα ...


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
www.nikosklitsikas.gr/

Ο γιος του Ερντογάν, προέδρου της Τουρκίας του ΝΑΤΟ και της προς ένταξη χώρα στη "δημοκρατική" Ε.Ε., εμπορεύεται του πετρέλαιο της ISIS, που κλέβει από την...
Συρία!
Μεταξύ των 520 βυτιοφόρων που κατέστρεψαν τα ρωσικά αεροσκάφη, περίπου το 1/4 ανήκαν στην εταιρία της οικογένειας Ερντογάν και συνεργαζόμενη με την τουρκική μαφία, μια από τις πιο επικίνδυνες εγκληματικές οργανώσεις του πλανήτη. Μάλιστα, η τουρκική μαφία είναι η εγκληματική οργάνωση που έχει ιδιαίτερες “εμπορικές” σχέσεις με τη την “οδό Rotshild” στη συνοικία εμπορικών δραστηριοτήτων του Τελ Αβιβ.
Ο γιος του Ερντογάν, προέδρου της Τουρκίας του ΝΑΤΟ και της προς ένταξη χώρα στη "δημοκρατική" Ε.Ε., εμπορεύεται του πετρέλαιο της ISIS, που κλέβει από την Συρία!
Μεταξύ των 520 βυτιοφόρων που κατέστρεψαν τα ρωσικά αεροσκάφη, περίπου το 1/4 ανήκαν στην εταιρία της οικογένειας Ερντογάν και συνεργαζόμενη με την τουρκική μαφία, μια από τις πιο επικίνδυνες εγκληματικές οργανώσεις του πλανήτη. Μάλιστα, η τουρκική μαφία είναι η εγκληματική οργάνωση που έχει ιδιαίτερες “εμπορικές” σχέσεις με τη την “οδό Rotshild” στη συνοικία εμπορικών δραστηριοτήτων του Τελ Αβιβ”... περιγράφει το “Strategica” κι όχι κάποια “κομμουνιστική” οργάνωση ή μυστική υπηρεσία.
Οι σχέσεις της οικογένειας Ερντογάν με το λαθρεμπόριο πετρελαίου του Χαλιφάτου, “μετριοπαθής” αντιπολίτευση του Άσαντ, Daesh (Αλ Κάιντα) και σια... είναι γνωστές σε όλους!

Ο Μπιλάλ με το πετρελαιοφόρο του...
Ο Μπιλάλ Ερντογάν, 35 χρόνων, τρίτο παιδί του αγαπημένου προέδρου για το ΝΑΤΟ, τη “δημοκρατική” Ευρωπαϊκή Ένωση και πρωτίστως των πρωθυπουργών της Ελλάδας (Γ. Παπανδρέου, Α. Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα), σπούδασε στις ΗΠΑ και στους πάντες γνωστός ως ο “επιχειρηματίας” που διακινεί το πετρέλαιο και άλλα ορυκτά, που το Χαλιφάτο κλέβει από το Ιράκ και τη Συρία, προς τις “δημοκρατικές” κι “ελεύθερες” αγορές, της "ελεύθερης οικονομίας", της “πολιτισμένης” Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ασίας και των ΗΠΑ. Μια επιχείρηση δισεκατομμυρίων δολαρίων, που πλουτίζει κυβερνήσεις, και “επιχειρηματίες”, που χρηματοδοτούν πολιτικά κόμματα και κυβερνήσεις στην Ευρώπη του "πολιτισμού και του φωτός"!

Ο Μπιλάλ δεν έκρυψε πότε τις σχέσεις του με τους τζιχαντιστές...
Ο Μπιλάλ, είναι επισήμως ιδιοκτήτης και πολλών ναυτιλιακών εταιριών, με έδρες στη Βηρυτό και
το τουρκικό λιμάνι Ceyhan (40 χιλιόμετρα από τα Άδανα), όπου το κλεμμένο πετρέλαιο πωλείται με κάθε διαφάνεια, χωρίς προφυλάξεις, στις Ευρωπαϊκές εταιρίες με τις οποίες έχει υπογράψει ΕΠΙΣΗΜΑ συμβόλαια ο γιος του αγαπημένου πρόεδρου της Ευρώπης και σήμερα του Αλέξη Τσίπρα. Μεγάλο μέρος αυτού του πετρελαίου, οι ευρωπαϊκές εταιρίες το διοχετεύουν σε ασιατικές χώρες και κυρίως στην Ιαπωνία.
Τα παραπάνω δεν αποτελούν “κοινό μυστικό”, αλλά είναι γνωστά σε όλους!
Τα παραπάνω τα γνωρίζουν όλοι οι “ηγέτες” της δύσης, που χαριεντίζονται καθημερινά με τον αγαπημένο τους πρόεδρο Ερντογάν...
Λοιπόν, ο πρόεδρος Ερντογάν, με τη συμπαράσταση της “δικαιοσύνης” -πάντα κι σ' όλες της χώρες του κόσμου, με ελάχιστες εξαιρέσεις, η “δικαιοσύνη” είναι το καλύτερο όπλο των καταπιεστών και δαγκώνει σαν δηλητηριώδες φίδι, μόνο τους ξυπόλητους κι ανήμπορους-, καθισμένος στον θρόνο του δηλώνει πως δεν κάνουν κάτι “παράνομο” οι οικογενειακές του επιχειρήσεις.
Όμως, εκτός από τους συνήθεις καταγγέλλοντες (κομμουνιστές, αριστερούς, πράκτορες του “δικτάτορα” Άσαντ, Ρώσους και λοιπούς που χαρακτηρίζονται από τους δικούς μας εθνομηδενιστές ως διαπνεόμενους από αντιτουρκικό αίσθημα), ας δούμε τι καταγγέλλει ο Gürsel Tekin, αντιπρόεδρος του τουρκικού αντιπολιτευόμενου κόμματος CHP:
Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, όπου στενοί συγγενείς του προέδρου κατέχουν τα πλειοψηφικά πακέτα των μετοχών και μάλιστα απολαμβάνουν και δημόσιες χρηματοδοτήσεις, παρανόμως από τις τουρκικές τράπεζες”.

Η θυγατέρα του πρόεδρου Ερντογάν, η Sumeyye Erdogan, σπουδαγμένη στο Λονδίνο, διοικεί ένα ολόκληρο νοσοκομείο που κατασκεύασαν οι οικογενειακές επιχειρήσεις, μαζί με τις γνωστές και “φιλάνθρωπες” ΜΚΟ του προέδρου στα σύνορα Τουρκίας-Συρίας, όπου καθημερινά τα φορτηγά του τουρκικού στρατού ξεφορτώνουν τραυματισμένους τζιχαντιστές του Χαλιφάτου, της Daesh (Αλ Κάιντα) και των “μετριοπαθών” φονιάδων του ΝΑΤΟ, ώστε να τους περιθάλψουν, να τους ξαναστήσουν στα πόδια τους και να ξανασταλούν στο εσωτερικό της Συρίας, για να συνεχίσουν τον “ιερό” και οθωμανικό πόλεμο εναντίον του “άπιστου δικτάτορα” Άσαντ, που άκουσον άκουσον, η σύζυγός του τολμάει να μην φοράει μαντήλα!
(Turkish President’s daughter heads a covert medical corps to help ISIS injured members, reveals a disgruntled nurse)
Μάλιστα, στη Συρία πολεμούν εναντίον του Άσαντ, όχι μόνον Τούρκοι στρατιώτες, αλλά και οι Γκρίζοι Λύκοι.

Ένας από αυτούς, ο Alparsian Celik, περηφανεύεται ο ίδιος, ότι μαζί με τους άνδρες του πυροβολούσαν τον Ρώσο πιλότα που κατέβαινε με το αλεξίπτωτο. Κι ο τρομοκράτης είναι γιος του ιστορικού ηγέτη των Γκρίζων Λύκων, του   Ramadan Celik!
Ο Thierry Meyssan, καταγγέλλει τον Ερντογάν, πως “οργάνωσε τη διάλυση όλων των βιομηχανιών και βιοτεχνιών στο Χαλέπι -πρόκειται για τη βιομηχανική πρωτεύουσα της Συρίας-, κλέβοντας όλες τις μηχανές κι εργαλεία. Ακόμη διακινεί το εμπόριο της αρχαιοκαπηλίας, με τη διεθνή αγορά που έχει δημιουργήσει στην Αντιόχεια”.
Επίσης πως “Με την βοήθεια του Γάλλου στρατηγού Benoit Puga, επικεφαλής του Γαλλικού Προεδρικού Μεγάρου, οργάνωσαν την επιχείρηση ΄χημικά όπλα Άσαντ΄, ώστε να προκληθεί η επέμβαση του ΝΑΤΟ”.
Η περίφημη δήθεν χρήση χημικών όπλων από τον Άσαντ (Δαμασκός, Αύγουστος 2013), που είχε κάνει και τον Βενιζέλο, να καλεί τις δυτικές δυνάμεις να επέμβουν υπέρ της ανθρωπότητας, εναντίον του Άσαντ.
Βέβαια, αυτόν τον ρόλο ανέθεσαν στον Ερντογάν από την αρχή της “αραβικής άνοιξης” στη Συρία, οι “πολιτισμένες” δυνάμεις της δύσης.
Ο Γάλλος ΥΠΕΞ  Alain Juppé, μέσω του τότε ΥΠΕΞ Νταβούτογλου, έπεισαν τον Ερντογάν ν' αναλάβει δράση εναντίον της Συρίας, υποσχόμενος πλήρη συμπαράσταση, είσοδο στην Ε.Ε. και φυσικά καμία ενόχληση στον πλουτισμό από κλεμμένο πετρέλαιο, αρχαιολογικούς θησαυρούς, εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων...
Ήταν οι ΗΠΑ που προώθησαν την ιδέα στον Ερντογάν, να ζητήσει τη δημιουργία “no fly zone” για τη Συρία (όπως ακριβώς επίμονα ζητούσε και ο κ. Ήσυχος, τότε -Οκτώβρης 2014- επικεφαλής
“Τμήματος Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας ΣΥΡΙΖΑ”... με τις ανακοινώσεις του ενωμένου τότε ΣΥΡΙΖΑ), με σύμβουλο τον στρατηγό  John Allen.
Κατόπιν, τρώγοντας ήρθε η όρεξη στον Ερντογάν...
Τώρα ονειρεύεται ακόμη και προσάρτηση ενός τμήματος της Συρίας. Δεν αρκείται στην κατοχή εδαφών της Συρίας, που του "παραχώρησε" η Γαλλία το 1938, ως αποικιακή δύναμη και κτήτορας της Συρίας. Η Αντιόχεια και οι περιοχές της νοτιοδυτικής Τουρκίας, είναι εδάφη της Συρίας, ας μην  ξεχνιόμαστε... Ο τοπικός πληθυσμός ομιλεί την αραβική και δεν έχουν απλώς όνειρο της επιστροφή στη Μητέρα Συρία, αλλά δεν έπαψαν ΠΟΤΕ από το 1938, να διοργανώνουν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας εναντίον του τουρκικού καθεστώτος. Βέβαια, τα ΜΜΕ, η δημοσιογραφική πορνεία δεν ανέφερε ποτέ μια λέξη γι' αυτά. Τώρα, λίγο πολύ μιλούν για “τούρκους” (τουρκομάνους) που ζουν στη Συρία!

Η αλητεία της δημοσιογραφικής πορνείας δεν έχει όρια!
Η νόμιμη -σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο (κατόπιν αιτήματος της νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Συρίας, με διεθνείς παρατηρητές)-, επέμβαση της Ρωσίας, έθεσε φρένο στα σχέδια της δύσης για τη Συρία.
Αν οι Ρώσοι δεν είχαν επέμβει, δεν θα χρειαζόταν οι “τρομοκρατικές” επιθέσεις των τζιχαντιστών στο Παρίσι και όπου αλλού εκδηλωθούν στην Ευρώπη. Οι φονικές επιθέσεις των “τζιχαντιστών” στην Ευρώπη, αποτελούν αναγκαιότητα για τη δημιουργία του "Μόνιμου και διαρκούς Φόβου”, της αναγκαίας προϋπόθεσης ελέγχου της κοινής γνώμης. Έτσι, παραμένουν στο “παιχνίδι” οι δυνάμεις της νέας τάξης.
Σ' αυτή την κατεύθυνση, είναι ενθαρρυντικό το σημερινό σχόλιο της δημοσιογράφου Δεναξά (
Γαλλικές Φούσκες - "PRESS-GR"), που επιβεβαιώνει με το δικό της τρόπο τα γραφόμενα παραπάνω.
Παραμένει δική μας απορία, γιατί κανένα ελληνικό ΜΜΕ και δημοσιογράφος δεν έκανε ούτε μία αναφορά στο γεγονός:
ΣΟΚ! To Παρίσι αρνήθηκε να παραλάβει λίστα Γάλλων τρομοκρατών από τη Συρία!
Όπως επίσης, καμία αναφορά δεν γίνεται στην πριν ολίγων ημερών απόφαση του Γάλλου Υπουργού των Εσωτερικών  Cazeneuve, να απαγορεύσει στους Γάλλους Δικαστές τη συνέχιση της έρευνας για τον 32χρονο  Amedy Coulibaly, που τον Γενάρη του 2015, με την τότε “τρομοκρατική” επίθεση στο σατυρικό περιοδικό “Charlie Hebdo”, ο Amedy Coulibaly κλείσθηκε στο “εβραϊκό” παντοπωλείο Hyper Cocher -όπως ήταν “εβραϊκό” το κλαμπ της πρόσφατης σφαγής-, δολοφόνησε 5 αθώους πολίτες και οι ειδικές δυνάμεις της Γαλλίας τον "τελείωσαν" με τρόπο που δημιούργησε αμφιβολίες και στους δικαστές.
Πριν κλείσει με κυβερνητική απόφαση η δικαστική έρευνα, η εφημερίδα του Καλαί “La Voix du Nord” έγραψε για την υπόθεση: Ένα δίκτυο που δημιούργησαν κρατικές δυνάμεις”... στρατολογούσε και μέσω ποινικών καταδίκων, μισθοφόρους για να σταλούν στη Συρία, να πολεμήσουν μαζί με τους “εξεγερμένους” τον Άσαντ.
Τώρα οι Γάλλοι Δικαστές δεν μπορούν να συνεχίσουν την έρευνα. Τέθηκε θέμα “εθνικής ασφάλειας”!

Πως μια δικαστική έρευνα, σε μια χώρα “του φωτός και του πολιτισμού” -όπως μας έκαναν πλύση εγκεφάλου τα ΜΜΕ, με την ευκαιρία της σφαγής στο Παρίσι- θα μπορούσε να βλάψει την “εθνική ασφάλεια”;
 Οι Γάλλοι Δικαστές οφείλουν να εγκαταλείψουν την έρευνα στην “πολιτισμένη” Γαλλία. Η απόφαση του υπουργού των Εσωτερικών  Cazeneuve και προϊσταμένου των γαλλικών Μυστικών Υπηρεσιών, είναι σαφής: “sécret défense”!



Η Ελλάδα τι "κέρδη" μπορεί έχει από αυτή την συμπαράσταση που επιδεικνύει στον εγκληματία Ερντογάν;
Σχετικά, της εποχής που σχεδόν κανείς δεν έβλεπε τι σημαίνει η επίθεση εναντίον της Συρίας:
- H προληπτική δαιμονοποίηση της Συρίας… ανοίγει τις πύλες της κόλασης στη γειτονιά μας
- Η Συρία δεν είναι μόνη της!...
- Τι κοινό έχουν ο Ε. Βενιζέλος και ο Μ. Μουσολίνι;…
- Την ελληνική εξωτερική πολιτική χαράζει ο Ερντογάν… ούτε καν οι “προστάτιδες” δυνάμεις;
- Nέες “χαμένες πατρίδες” από την εξωτερική πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων…

Υ.Γ. Με τις εξελίξεις (επέμβαση Ρωσίας στην περιοχή, πλήρης ήττα της δύσης, σημερινή δολοφονία Κούρδου δικηγόρου από τον Ερντογάν, ίσως δεν ήταν υπερβολικό κι επαληθευτεί το: Θα δούμε τους κατασκευαστές των «Ανοίξεων» να βομβαρδίζουν και ν’ ανατρέπουν τον Ερντογάν;
Τα "χαρτιά" που διαθέτει ο Ερντογάν για να "κρατάει" εκβιαστικά τα αφεντικά του, μπορεί να μην του φανούν χρήσιμα, ή ικανά να τον διασώσουν. Κι ο Καντάφι νόμιζε πως δεν θα τολμούσαν, όταν χρηματοδοτούσε σχεδόν όλους τους ευρωπαίους ηγέτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση