GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει (με νόημα) ο Μιχελογιαννάκης για την "παρέα της Αίγινας και των Τζουμέρκων"...

Σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Τάκη Χατζή ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά τα πράγματα όσον αφορά...

Σήμερα στο ΡΑΔΙΟ ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Τάκη Χατζή ο βουλευτής Γιάννης Μιχελογιαννάκης ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά τα πράγματα όσον αφορά την δήλωση του για την παρέα της Αίγινας και Τζουμέρκων. «Όταν μίλησα για την παρέα της Αίγινας και των Τζουμέρκων σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα ότι πρόκειται για άτομα μη αξιόπιστα ή μη σοβαρά, αλλά είπα ότι μετά την ομολογία του Τσίπρα «έχω κάνει λάθη και σε πρόσωπα», τον κάλεσα να αξιοποιήσει όλη την κοινοβουλευτική ομάδα και όχι μόνο τα της Αίγινας και τα των Τζουμέρκων».
Στην συνέχεια κατέθεσε τα σημεία που οφείλει ως Βουλευτής να παλέψει αναφορικά με την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των κρατουμένων.
Αναφερόμενος στην υπόθεση Πανούση είπε, «η νομολογία Μαγκάκη λέει ότι όταν απειλείται η προσωπική σου ζωή μπορεί να κρατήσεις ως υπουργός έγγραφο που να αφορά αυτό ακριβώς το γεγονός».
Για τα όσα λέγονται σχετικά με τα απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ τόνισε ότι, «τα απόρρητα έγγραφα της ΕΥΠ, αφού πρώτα πάρουν έγκριση από εισαγγελέα, κοινοποιούνται και στον Υπουργό και στο γραφείο του Πρωθυπουργού».
Τέλος, κάλεσε τον κόσμο να προσκυνήσει την Παναγία Σουμελά την Τετάρτη στο Μαρούσι, χρησιμοποιώντας την έκφραση του Υπουργού Πρόνοιας του Ελευθερίου Βενιζέλου, Λεωνίδα Iασωνίδη ο οποίος το 1931, όταν ήρθε στην Αθήνα η ίδια εικόνα, δήλωσε «τώρα στην Αθήνα υπάρχουν εκτός από τους Πόντιους και ο Πόντος».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση