GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη Σύρος που είχε στο κινητό φωτογραφία του με στρατιωτική σχολή

Δύο Σύροι υπήκοοι, 19 και 30 ετών, οι οποίοι προσπαθούσαν να επιβιβασθούν σε πτήση με προορισμό την Μάλτα, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο...

Συνελήφθη Σύρος που είχε στο κινητό φωτογραφία του με στρατιωτική σχολή
Δύο Σύροι υπήκοοι, 19 και 30 ετών, οι οποίοι προσπαθούσαν να επιβιβασθούν σε πτήση με προορισμό την Μάλτα, συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο της πόλης Μπέργκαμο, κοντά στο Μιλάνο. Είχαν πλαστά διαβατήρια (νορβηγικό και αυστριακό αντίστοιχα) και στο κινητό του ενός βρέθηκαν φωτογραφίες με στρατιωτικές στολές, σύμφωνα πηγές στις υπηρεσίες ασφαλείας της Ιταλίας που επικαλέστηκαν ΜΜΕ.
Στη μια από τις φωτογραφίες απαθανατίζεται ένας νέος που κρατά πολυβόλο, ο οποίος μοιάζει να είναι ο ένας από τους δυο συλληφθέντες. Παράλληλα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν, στα κινητά βρέθηκαν και φωτογραφίες από βομβαρδισμένες περιοχές.
Οι δυο άνδρες οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο για κατοχή πλαστών διαβατηρίων, ενώ οι εισαγγελείς καλούνται να εξακριβώσουν αν οι δυο συλληφθέντες συνδέονται –άμεσα ή έμμεσα– με την ισλαμική τρομοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση