GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Τζήμερος γράφει για τον Τσίπρα...

Thanos Tzimeros ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ Τέτοιο θράσος είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά. Τι ζήτησε το τσογλάνι από ...

Thanos Tzimeros

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ

Τέτοιο θράσος είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια πολιτικά χρονικά. Τι ζήτησε το τσογλάνι από τους "άλλους"; Να υπογράψουν ότι δεν συμφωνούν στην μείωση των συντάξεων! Σου λέει, ο πανύβλαξ, που νομίζει ότι είναι και πονηρός, ξέρω ότι θα πουν "όχι" και θα έχω να τους το χτυπάω: "εγώ σας ζήτησα να... προασπίσουμε τις συντάξεις αλλά εσείς αρνηθήκατε!" Και θα παραμυθιάζει το πόπολο: "ζήτησα να μου δώσουν τη δύναμη να διαπραγματευτώ με την κακούργα τετρόικα την διατήρηση των συντάξεων, αλλά αυτοί τορπίλισαν την... εθνική προσπάθεια!"


Άκου, γελοίε - κι εσύ κι οι υπόλοιποι του τετραγωνισμού του κύκλου: από την αρχή της κρίσης η τρόικα ένα πράγμα είπε και στους προηγούμενους και στην ΠΦΑ: "εμείς αναλαμβάνουμε να εξυπηρετούμε τα δάνειά σας, για να μην χρεοκοπήσετε, εσείς αναλαμβάνετε να μην κάνετε άλλα χρέη". Το ασφαλιστικό είναι τρία νούμερα όλα κι όλα: 30 δισ. κοστίζουν χοντρικά οι συνταξιούχοι στην Οικονομία κάθε χρόνο. Τα 17 δισ. τα βάζει ο φορολογούμενος, τα 13 δισ. οι ασφαλιστικές εισφορές στα ταμεία. Αλλά κάθε χρόνο ο φορολογούμενος βάζει και περισσότερα γιατί αυξάνεται ο αριθμός των συνταξιούχων και μειώνεται ο αριθμός των εργαζομένων, άρα μειώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές.

Θα έπρεπε ΟΛΟΣ ο πολιτικός κόσμος, από το 1990 ήδη, να προτείνει ένα σύστημα που ΚΑΙ θα μείωνε το ύψος των συντάξεων ΚΑΙ θα αύξανε την ηλικία συνταξιοδότησης, ΚΑΙ θα περιόριζε τις κατηγορίες των δικαιούχων. Αντιθέτως όλοι ληστεύαμε τα παιδιά μας μιλώντας για δήθεν μεταρρύθμιση που ΟΥΤΕ θα μείωνε το ύψος των συντάξεων ΟΥΤΕ θα αύξανε την ηλικία συνταξιοδότησης, ΟΥΤΕ θα περιόριζε τις κατηγορίες των δικαιούχων. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!!!

Δεν είναι θέμα πολιτικής βούλησης ή διαπραγμάτευσης. ΑΠΛΩΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Καί τώρα που όχι απλώς έφτασε ο κόμπος στο χτένι, αλλά το πέρασε και σπάσαν και τα χτένια και κοπήκαν και οι κλωστές, ψάχνει το σίχαμα να βρει συνενόχους. Αυτός που φλόμωσε με παραμύθι όλον τον κόσμο για λεφτά που θα του δώσουν γιατί... ξέρει να διαπραγματεύεται. Να διαπραγματεύεται ποιος; Ο άχρηστος! Ο άσχετος! Ο αγράμματος! Το IQ αμοιβάδας! Το ρεζίλι της οικουμένης!

Στα τέσσερα, απατεώνες. Περιμένουμε να σας δούμε να συντρίβεστε κάτω από το βάρος των εγκλημάτων σας. Και μην έχετε αμφιβολίες για τη συνέχεια: Κανένας οίκτος. Κανένας! Όταν λέμε ισόβια εννοούμε ισόβια.

5 σχόλια

  1. Ο Αλέξης απεδείχθη ολίγιστος, εθνικά επίορκος και αδίστακτος.
    ============================================
    *Σήμερα , που απεγυμνώθη ως άλλη …Σαλώμη, επιχειρεί να ‘’ρίξει στάχτη’’ στα μάτια του λαού, προκειμένου να αποκρύψει την αδυναμία , την ακαταλληλότητά του και την αγραμματοσύνη του, επιχειρεί ..εθνική ‘’ συστράτευση ’’ δήθεν, αυτήν που αιδημόνως απέρριπτε και μποϋκοτάριζε από το 2009 μέχρι σήμερα , σε κάθε εθνική προσπάθεια προκειμένου να μην χρεοκοπήσουμε.
    Υποσχέθηκε τα πάντα στους πάντες.
    *Ισοπέδωσε αγώνες και θυσίες ανθρώπων που έδωσαν το αίμα τους για μια δημοκρατική και ευνομούμενη Ελλάδα.
    *Συκοφάντησε και έβρισε προκλητικά και αδιάντροπα θεσμούς και αντιπάλους λες ήταν εχθροί του.
    *Κατέστρεψε και πυρπόλησε την Ελλάδα από τη μία άκρη μέχρι την άλλη παραπληροφορώντας ζωντανούς …και νεκρούς.
    *Εκμεταλλεύτηκε και καλλιέργησε την αδυναμία, τη φτώχεια , τη στέρηση, τη δυστυχία.
    * Διέσυρε και ξευτέλισε κάθε πολιτικό αντίπαλο ΠΛΗΝ του... καΜένου ! και
    * πρωτοστάτησε στη δημιουργία του κινήματος δεν ΠΛΗΡΩΝΩ, τινάζοντας στον αέρα την προσπάθεια ‘’αίματος’’ για την σωτηρία από την χρεοκοπία.

    *Σαμποτάρισε με κάθε τρόπο κάθε κυβερνητικό θετικό αποτέλεσμα ‘’εν τη γενέσει του’’ συμμετέχοντας στην προδοσία, την αποστασία τον οικονομικό θάνατο της Ελλάδας και τον ξενιτεμό των παιδιών της.
    *Διαστρέβλωνε, μαζί με τους προδότες Σαμαρά και Τούρκογλου, κάθε προσπάθεια δανεισμού και κάθε προσπάθεια συγκρότησης της Κοινοτικής αλληλεγγύη που παρά ταύτα, τελικά επέτυχε να δημιουργήσει ο ΕΝΤΙΜΟΣ πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με τους εργατικούς και αθόρυβους ‘’κηπουρούς του’’.
    *Η μόνη λύση για την Ελλάδα, εν όψει όλων αυτών που συμβαίνουν και θα συμβούν, είναι η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του επικίνδυνου για την πατρίδας μας, Αλέξη Τσίπρα, με άλλη προσωπικότητα, που τουλάχιστον θα είναι ελληνικών αντιλήψεων και συμφερόντων.
    *Η απομάκρυνση Τσίπρα, αποτελεί ‘’ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ’’ Σωτηρίας για την Ελλάδα.
    *Η παραμονή του στην εξουσία, αποτελεί μέγιστο κίνδυνο αφελληνισμού και ανεπανόρθωτης καταστροφής για το μέλλον των παιδιών μας και την επιβίωση μας.
    *Ας συστρατευτούμε όλοι οι Έλληνες , να σώσουμε την πατρίδα μας από το ξεπούλημα των επίορκων και των επικίνδυνων πρακτόρων που συγκυβερνούν.

    ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ τον κ. Β. Κόκκινο
    ====================================
    ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΣΥΝΗ ΚΑΙ …ΜΙΑΣΜΑΤΑ !!!
    Ο κ B Κόκκινος ζητά την ποινική δίωξη Παπανδρέου γιατί δεν ‘’δέχτηκε’’ τα 20 ΔΙΣ. από
    ------------------------------------------------------------------------
    τον..ΠΟΥΤΙΝ !!!
    Την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού, ζητούσε ο πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Βασίλης Κόκκινος, με βαρυσήμαντο άρθρο του στην εφημερίδα "Αξία". Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Γιώργου Παπανδρέου γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι «εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της
    ----------------------------------------------------------------------
    Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Για δε την παραπομπή του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, δεν
    ---------------------------------------------------------------------
    απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών της αντιπολίτευσης πού μπορούν να ζητήσουν... την άσκηση ποινικής δίωξης!
    ΥΓ.
    Σήμερα έχει τον αντρισμό να ζητήσει συγγνώμη, για το κακό που έκανε στην πατρίδα μας??

    ΣΧΟΛΙΟ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΟΣΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.29 Νοε 2015, 3:25:00 μ.μ.

    Σκέπτομαι: Μήπως είναι υπερβολικοί οι χαρακτηρισμοί του Τζήμερου για τον Τσίπρα, (να τελειώνουμε με τους αλήτες, το τσογλάνι, ο πανύβλαξ, ο γελοίος, το σίχαμα, ο άχρηστος, ο άσχετος, ο αγράμματος , το IQ αμοιβάδας, το ρεζίλι της οικουμένης);
    Απαντώ: Μήπως παρέλειψε δύο ακόμη ( ψεύτης και απατεώνας);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αγανακτηση εχει χτυπησει κοκκινο.Και λιγα λεει ο Τζημερος.Το οτι ο κοσμος ειναι απαθης οφειλεται σε συμπλεγματα συνενοχης.Δυστυχως.Το της πολεως ολης ηθος ομοιουται τοις αρχουσι ελεγε ο Ισοκρατης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη πλάκα ΠΑΠΆΡΑ ΤΣΗΜΕΡΕ θα είναι να δεις παππούδες Χριστιανότζιχαντιστες ...Θα λέει ο παππούς ρε πούστηδες είμαι 67 ετών άντε και πάω 77 ετών ...για δέκα χρόνια θα με έχεις στην πείνα; ΡΕ σου κάνω ένα ΝΤΟΥ και πάω και στο παράδεισο , αν δεν με θέλει ο Χριστός θα με θέλει ο Μωάμεθ ,εγώ πάντως θα πάω στο παράδεισο....

    Άκου 10.000 ευρώ τον μήνα οι βουλευτές και με 100 υποκόμους και εγώ 384 ευρώ;;; ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤ τα δέκα χρόνια και να σου κάνουν ΜΠΑΜ το καλοκαίρι σε χοτελ η μπαμπορι θα γίνει η όχι της ΠΟΥΤΑΝΑΣ;;....

    Οι άνθρωποι ΑΥΤΟΊ που κάνουν ότι κυβερνούν ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΆΔΙΚΟ... οι άνθρωποι του ιδιωτικού τομέα ((για να μην λέμε για τους δημόσιους υπάλληλους)) πλήρωναν εισφορές για δώρο Χριστουγέννων , Πάσχα, επίδομα αδείας για 35--40 χρόνια ΚΑΙ τα ΚΛΈΨΕ σε ένα βράδυ ο σαμαροβενιζελος αυτοί ΕΔΏ θέλουν να τους πεθάνουν με 300 ευρώ το μήνα !!!! ΜΕΤΆ ΦΤΑΊΕΙ Ο ΦΩΝΙΑΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΥΜΑΣΙ Ο ΤΖΗΜΕΡΟΣ !!
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση