GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ατάκες του Σίλβα στους ποδοσφαιριστές του

Ο Μάρκο Σίλβα δεν είναι μόνο ένας καλός προπονητής την ώρα του αγώνα. Δεν ξέρει, δηλαδή, μόνο πώς θα κοουτσάρει μια ομάδα. Ο Πορτογάλος απ...


Ο Μάρκο Σίλβα δεν είναι μόνο ένας καλός προπονητής την ώρα του αγώνα. Δεν ξέρει, δηλαδή, μόνο πώς θα κοουτσάρει μια ομάδα. Ο Πορτογάλος αποδεικνύεται και ένας εξαιρετικός ψυχολόγος, ο οποίος γνωρίζει άριστα πώς να διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές του. Αυτό φαίνεται από το άριστο κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια, κάτι που αποτυπώνεται με τον καλύτερο τρόπο και στον αγωνιστικό χώρο.

Ο νεαρός τεχνικός για να το πετύχει αυτό πραγματοποιεί πολλά τετ α τετ με τους παίκτες του στου Ρέντη και γενικά επιδιώκει να έχει στενές σχέσεις με όλους, όχι μόνο για να κρατάει τις ισορροπίες, αλλά και για να είναι άπαντες σε εγρήγορση. Ο Πορτογάλος πραγματοποιεί αρκετές πωρωτικές ομιλίες, είτε πριν από κρίσιμα παιχνίδια, είτε κατ΄ ιδίαν όταν θέλει, για κάποιο λόγο, να τονώσει το ηθικό κάποιου παίκτη.

Τελευταία κυκλοφόρησε μία τέτοια ομιλία, από την προετοιμασία της ομάδας, προς τον Παϊτίμ Κασάμι. Ήταν τότε που ο Ελβετός πραγματοποιούσε κακές εμφανίσεις στα φιλικά και έδειχνε παντελώς αδιάφορος, καθώς περίμενε να πάρει μεταγραφή. Ωστόσο, ο Μάρκο Σίλβα τον πίστευε και ήθελε να τον ενσωματώσει στα πλάνα του. Έτσι, προκειμένου να τον "ταρακουνήσει" και να τον επαναφέρει στην ομάδα, του είπε τα παρακάτω...

"Θα πρέπει να καταλάβεις ότι βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό και να σοβαρευτείς όσο πρέπει και όσο χρειάζεται. Έχεις πολύ μεγάλο ταλέντο και δεν πρέπει να δίνεις δικαιώματα για την αγωνιστική σου και μη συμπεριφορά.

Για να μπορέσεις να προχωρήσεις στην καριέρα σου και να κάνεις και άλλα πράγματα που θέλεις θα πρέπει να κάνεις γεμάτες και καλές χρονιές. Είσαι σε μία ομάδα που σου δίνει το δικαίωμα να παίζεις σε κορυφαίο επίπεδο.

Εκμεταλλεύσου τα όλα αυτά και δείξε πραγματικά το ποιος είσαι. Σκύψε το κεφάλι, δούλεψε, βελτιώσου και παίξε πραγματικά καλά. Γιατί πραγματικά έχεις όλες τις δυνατότητες και το ταλέντο. Ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο το Champions League. Ποδόσφαιρο είναι όλα τα ματς", ήταν, μέσα σε άλλα, τα λόγια του Μάρκο Σίλβα προς τον Κασάμι τα οποία, όπως αποδεικνύεται τώρα, έπιασαν τόπο, μιας και ο διεθνής άσος θεωρείται αυτή τη στιγμή από τους κορυφαίους παίκτες των πρωταθλητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση