GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την άμεση σύγκληση των αρμόδιων οργάνων της ΝΔ ζήτησε ο Πλακιωτάκης - ΒΙΝΤΕΟ

Την άμεση σύγκληση, ακόμα και απόψε, των αρμόδιων οργάνων ζήτησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλα...

Την άμεση σύγκληση των αρμόδιων οργάνων της ΝΔ ζήτησε ο Πλακιωτάκης - ΒΙΝΤΕΟ

Την άμεση σύγκληση, ακόμα και απόψε, των αρμόδιων οργάνων ζήτησε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Πλακιωτάκης σημειώνοντας ότι η αναβολή των εσωκομματικών εκλογών «έπληξε την εικόνα και το κύρος της μεγάλης παράταξης».

«Προέκυψε ένα τεχνικό πρόβλημα, ένα πρόβλημα που μας πλήγωσε όλους, ένα απαράδεκτο γεγονός, που έπληξε την εικόνα και το κύρος της μεγάλης παράταξής μας» ανέφερε ο κ. Πλακιωτάκης και συνέχισε:

«Παρότι γνωρίζουμε τους υπεύθυνους δεν είναι η ώρα καταλογισμού ευθυνών. Ως γραμματέας της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας, ως τη μόνη προβλεπόμενη καταστατική διαδικασία προτείνω την άμεση σύγκληση, ακόμα και απόψε, του αρμοδίου οργάνου, το οποίο μπορεί να προσδιορίσει τη διαδικασία».

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση