GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάτι αλλάζει στα ΜΜΕ για τη Συρία;

Της Μαργαρίτα Ισιδώρου Πρώτα η " Εφημερίδα των Συντακτών " με το άρθρο " Η Δαμασκός της ανοχής "... Τώρα και το...

Της Μαργαρίτα Ισιδώρου

Πρώτα η "Εφημερίδα των Συντακτών" με το άρθρο "Η Δαμασκός της ανοχής"...
Τώρα και το...
"The Press Project" με το άρθρο "Ο Βρώμικος Ρόλος Δύσης και Τουρκίας στην Συρία"...
Πρώτα δείγματα απογαλακτισμού από την φιλοΝΑΤΟϊκή πολιτική ΣΥΡΙΖΑ, που υποστήριζε κι υποστηρίζει την πτώση του "αιμοσταγούς δικτατορικού καθεστώτος Άσαντ" στη Συρία, υποστηρίζοντας τους "εξεγερμένους επαναστάτες" της "αραβικής άνοιξης made in USA" και που δυστυχώς προωθούσε πιστά και με φανατισμό ο κ. Ήσυχος, τώρα της "Λαϊκής Ενότητας" του Λαφαζάνη.
Με εξαίρεση τις εφημερίδες "Ριζοσπάστη" και "Λαϊκό Δρόμο"... κανένα άλλο ΜΜΕ και κανένας δημοσιογράφος δεν συμπαρατάχθηκαν με τον αγωνιζόμενο λαό της Συρίας κι εναντίον της ιμπεριαλιστική επίθεσης που δέχεται για πέντε χρόνια!
Η δημοσιογραφική πορνεία σε όλο της το "μεγαλείο"... το ξεβράκωμα! Όλοι για την πτώση μιας νόμιμης και δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης, από έναν λαό που Αντιστέκεται!
Βέβαια, μέχρι τώρα ΚΑΝΕΝΑΣ δημοσιογράφος, καμία εφημερίδα, κανένα ΜΜΕ [εξαίρεση αποτελούν ελάχιστα θαρραλέα ιστολογοφόρα (blogs)], που δεν συμπεριλαμβάνονται στα payrollrs του 4ου Ράιχ, δεν τολμάει να θέσει το ζήτημα υπεράσπισης του δικαιώματος της Εθνικής Ανεξαρτησία και Κυριαρχίας, μιας φίλης χώρας, στην οποία το έθνος μας, η πατρίδα μας, η Ελλάδα μας... ΧΡΩΣΤΑΕΙ πολλά: Hafez Al Assad: «Τούρκος στρατιώτης σε ελληνικό έδαφος, σημαίνει επίθεση εναντίον της Συρίας»!
Κανένας δημοσιογράφος και ΜΜΕ δεν έχει τολμήσει (;) να θίξει ένα απλό ζήτημα. Γιατί η Ελλάδα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν επιβάλει φονικό εμπάργκο στη Συρία; Γιατί η
η Ελλάδα των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν διακόψει τις διπλωματικές σχέσεις με τη Συρία, απελαύνοντας την πρέσβειρα της χώρα από την Ελλάδα και ευχόμενοι (δήλωση Αβραμόπουλου) ότι θα αποκατασταθούν οι διπλωματικές σχέσεις όταν εκδημοκρατιστεί η Συρία;
Δεν υπάρχει "δημοσιογραφικό" ενδιαφέρον για το εμπάργκο και τη διακοπή διπλωματικών σχέσεων με τη Συρία, όταν έχουμε χιλιάδες πρόσφυγες από τη Συρία και η ελληνική οικονομία θα έπαιρνε τεράστιες ανάσες από εξαγωγές φαρμακευτικού υλικού, αγροτικών προϊόντων, εργαλείων κ.α.π.;
Τυχαία όλοι "αγνοούν" αυτό το ζήτημα;
Σήμερα, όταν υπερασπίζεσαι τον πιο ακραίο, φασιστικό εθνικισμό των Γκρίζων Λύκων και του Ερντογάν... όταν αγωνίζεσαι για τα "ανθρώπινα δικαιώματα" των γκέι και λεσβιών, όταν υπερασπίζεσαι τον ακροδεξιό εθνικισμό των Σκοπίων, όταν θέλεις διζωνική ομοσπονδία, δηλαδή διχοτόμηση της Κύπρου κι όχι αποχώρηση των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής... είσαι "προοδευτικός"!
Όταν υπερασπίζεσαι το δικαίωμα ενός λαού να επιλέγει ο ίδιος την πολιτική του ηγεσία... το δικαίωμα ενός λαού να μην υποταχθεί στους ιμπεριαλιστές και τους λακέδες του... τότε δεν είσαι υπέρ των "ανθρωπίνων δικαιωμάτων", δεν είσαι προοδευτικός!
Όταν στους κοσμοπολίτες "αριστερούς" επισημαίνεις ότι στη Συρία το Κομμουνιστικό Κόμμα συμμετέχει στην κυβέρνηση Άσαντ και είναι στην πρώτη γραμμή των πολεμικών συγκρούσεων με τους μισθοφόρους φονιάδες της "πολιτισμένης" δύσης... τότε αυτοί οι κομμουνιστές δεν είναι "εκσυγχρονισμένοι" αριστεροί, αλλά σκληροπυρηνικοί κομμουνιστές!
Δείτε το άρθρο στο "The Press Project": "Ο Βρώμικος Ρόλος Δύσης και Τουρκίας στην Συρία"...

Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

πηγή: "sibilla"

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση