GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανακρίβειες και παραπληροφόρηση...

Απόστολος Κυριακός ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;? …………………………………………………...

Απόστολος Κυριακός

ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ;?
……………………………………………………………………………
Επειδή η Παραπληροφόρηση που γίνεται από την συντριπτική πλειοψηφία των Πολιτικών αλλά και των ΜΜΕ έχουν ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ και έχουν δημιουργήσει ΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, με αποτέλεσμα ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ και ΝΑ ΕΧΟΥΝ «ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΘΕΙ» ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΝΤΑΚΤΗ ΧΕΟΚΟΠΙΑ.
Επειδή αυτή Η ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ είναι ΑΝΗΘΙΚΟ να συνεχίζεται,
ας ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα :
1.Η χώρα μας βρέθηκε το 2009 με εκτροχιασμένους ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΕΙΚΤΕΣ.
2.Οι Δημοσιονομικοί Δείκτες ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΤΗΚΑΝ από την Κυβέρνηση Καραμανλή.
(Ιδού μερικά Στοιχεία με τα οποία μας «προίκισε» το 2009 η Κυβέρνηση Καραμανλή):
α) Έλλειμμα Προϋπολογισμού = 36 Δις (15,6% του ΑΕΠ) εκ των οποίων τα 24,5 Δις ήταν Πρωτογενές ΕΛΛΕΙΜΜΑ. (Ο Καραμανλής είχε αναλάβει την Κυβέρνηση με Πρωτογενές ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ).
β) Έλλειμμα Ισοζυγίου Τρεχ. Συναλλ. = 25,8 Δις (αύξηση 198,36% σε σχέση με αυτό που «παρέλαβε» η Κυβέρνηση Καραμανλή)
γ) Δημόσιο Χρέος = 299 Δις (129,7% του ΑΕΠ) – (από 178 Δις που ήταν όταν ανέλαβε η Κυβέρνηση Καραμανλή).
3.Τέτοιοι ΤΡΑΓΙΚΟΙ Δημοσιονομικοί Δείκτες, είναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.
4.Εάν το 2009 η χώρα είχε τους Δημοσιονομικούς Δείκτες που υπήρχαν όταν ανέλαβε η Κυβέρνηση Καραμανλή, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ.!!!
5.Το ΧΑΛΙ της Ελληνικής Οικονομίας, δεν το γνώριζαν ούτε οι Αγορές, ούτε οι Εταίροι μας στην ΕΕ, γιατί η Κυβέρνηση Καραμανλή τους έδινε (όπως έδινε και σε μας), ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (Greek statistics).
6.Η Κυβέρνηση Παπανδρέου σχηματίστηκε τον Οκτώβριο του 2009.
Σιγά-σιγά άρχισε να ανακαλύπτει τα πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΑ στοιχεία της Οικονομίας.
7.Ήταν πια βέβαιο πως όταν αποκαλύπτονταν ΟΙ ΜΠΑΓΑΠΟΝΤΙΕΣ της Κυβέρνησης Καραμανλή και οι Αγορές «ανακάλυπταν» την πραγματικότητα, αμέσως θα ανέβαζαν τα επιτόκια τα οποία έτσι θα καθίσταντο για εμάς ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ.
8.Όπως θα έκανε ο κάθε υπεύθυνος Πρωθυπουργός, ο Παπανδρέου άρχισε να διερευνά για Εναλλακτικές Πηγές Χρηματοδότησης.
Άρχισε να συνομιλεί διερευνητικά με τους Ευρωπαίους Εταίρους μας, με Στρος Καν (ΔΝΤ) , με Ρωσία, με Κίνα κ.ο.κ.
(Όποιος τον κατηγορεί για αυτές τις διερευνήσεις, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ)!!!!
Εάν καθόταν άπρακτος και περίμενε το μοιραίο, τότε θα τον κατηγορούσαμε (και δικαίως), για Εγκληματική Αμέλεια.
9.Τα αποτελέσματα της διερεύνησης ήταν:
α)Οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ και με Τιμωριτική Διάθεση επειδή η Κυβέρνηση Καραμανλή τους ΞΕΓΕΛΟΥΣΕ με ΨΕΥΤΙΚΑ Δημοσιονομικά Στοιχεία.
β)Το ΔΝΤ θα μπορούσε να μας χρηματοδοτήσει, αλλά αφ’ ενός μεν οι όροι του θα ήταν πολύ σκληροί, αφ’ ετέρου δε το επιτρεπόμενο (από τον κανονισμό του) όριο πίστωσης προς την χώρα μας ήταν ΑΝΕΠΑΡΚΕΣ και δεν μπορούσε να καλύψει τις δανειακές ανάγκες μας.
γ) Όσον αφορά Ρωσία και Κίνα, δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ για δανεισμό.!!!!
(Τα πέντε Δις που πήρε η Κίνα σε Ομόλογα, ήταν …. Σταγόνα στον Ωκεανό).
10.Η μόνη αξιόπιστη πηγή χρηματοδότησης για εμάς, ήταν οι Ευρωπαίοι Εταίροι μας. Γι αυτό ο Παπανδρέου αγωνίστηκε και κατάφερε να πείσει τους Ευρωπαίους Εταίρους μας ώστε να δημιουργηθεί (εκ του Μηδενός) ο Μηχανισμός Στήριξης, χάρη στον οποίο αντλήσαμε ΤΕΡΑΣΤΙΑ και ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ και έτσι γλυτώσαμε την Ασύντακτη Χρεοκοπία και την ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ Στάση Πληρωμών.!!!!
11.Η Μέρκελ απαίτησε την συμμετοχή του ΔΝΤ στη χρηματοδότηση, επειδή δεν είχε εμπιστοσύνη στην τεχνογνωσία των Ευρωπαίων αναφορικά με την παρακολούθηση της εφαρμογής των συμφωνιών και την χρήση από εμάς των χρημάτων που θα μας έδιναν.
(Την απαίτηση της Μέρκελ για συμμετοχή του ΔΝΤ στο Μηχανισμό την έχουν επιβεβαιώσει ΔΗΜΟΣΙΑ αξιωματούχοι της ΕΕ όπως ο Γιουνκέρ).
Αυτή είναι η πραγματικότητα και όλα τα άλλα είναι ΑΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ και ΚΑΚΟΗΘΕΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ.
Εάν κάποιος έχει αντίρρηση στα στοιχεία που παραθέτω, ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!!!!!

3 σχόλια

  1. Αλί και τρισαλί στους Έλληνες.

    Εν έτι 2015 η Κυβέρνηση τους, Κυβέρνηση Σύριζα υπό την Πρωθυπουργία του Νενέκου Κυρίου Τσίπρα παραδίδει την Ελλάδα μας στα χέρια της Τουρκίας δια μέσω της λαθρομετανάστευσης υπηρετώντας με τον καλύτερο τρόπο το δόγμα Οζάλ, ( Θα καταλάβουμε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες ανάμεσα στους οποίους πράκτορες μας θα τους κατευθύνουν αναλόγως )
    Αυτό όμως δεν μπορούσε να γίνει αν δεν υπήρχε ένας δικός τους πρωθυπουργός στην Ελλάδα και αυτός είναι ο Τσίπρας, αυτός που άνοιξε τα θαλάσσια σύνορα μας, αυτός που είπε ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, αυτός που χθες έστειλε στον Έβρο τις αριστερές δυνάμεις καταστολής να γκρεμίσουν τον φράχτη, αυτός που η Υπουργός του η Κυρία Τασία είχε πει σε σχετική ερώτηση από τηλεοράσεως τι θα γίνει με το κομμάτι του φράχτη που έπεσε με τις πλημμύρες, σιγά να μην ασχολήθούμε με αυτό! Αυτός που βασικό στέλεχος του Σύριζα και Περιφεριάρχης Ατικής είναι η Κυρία Δούρου, αυτή που στις πέντε Μαίου του 2012 στην Τουρκική εφημερίδα Tuday’s Zaman είχε δηλώσει ότι ο Σύριζα σε αντίθεση με την ΝΔ, και το Πασόκ όταν γίνει κυβέρνηση θα προστατεύσει τις Turkish Minorities, Τουρκικές μειονότητες, στην Ελλάδα.
    Να γιατί υπάρχει ο έρωτας μεταξύ του Τσίπρα και του Καραμανλή, γιατί και οι δυο είναι υπηρέτες του δόγματος Οζάλ, ο ένας ΝΕΝΕΚΟΣ καθιέρωσε ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, άλλο το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εφαρμοστεί, τα προκαταρκτικά μαθήματα όμως έχουν γίνει από τηλεοράσεως, και ο άλλος ΝΕΝΕΚΟΣ άνοιξε τα σύνορα από Τουρκία για να έρθουν οι Μουσουλμάνοι κατακτητές…. Γιατί δεν πήγαιναν στα πλούσια Αραβικά ομογάλακτα κράτη? Γιατί τους στέλνουν σε εμάς? Έτσι μετά από λίγο θα μας παρουσιάσουν την ανάγκη να εφαρμοστεί η Τουρκική γλώσσα σε όλη την Ελλάδα, έτσι για ανθρωπιστικούς λόγους….Δυο ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
    Και δυστυχώς στην Ευρώπη υπάρχουν και άλλοι προδότες πρωθυπουργοί και αρχηγοί κρατών που είτε παίζουν το παιχνίδι της Τουρκίας είτε δεν βλέπουν ότι στο μέλλον με την Ευρωπαϊκή υπογγενητικότητα δεν θα μιλάμε για Ευρώπη αλλά για Τουρκική Επαρχία.
    Από συστάσεως του Ελληνικού κράτους δεν δημιουργήθηκε Υπουργείο Μετανάστευσης ούτε καν τον καιρό που κυριολεκτικά αποδεκατίστηκε η Πατρίδα μας από εργατικό δυναμικό τις δεκαετίες του πενήντα και του εξήντα, όμως ο Νενέκος Πρωθυπουργός μας Κύριος Τσίπρας το δημιούργησε, γιατί? Γιατί προφανώς ήξερε τι θα γίνει, ήξερε για τους Μουσουλμάνους κατακτητές, είχε πάρει τις εντολές από την Άγκυρα ή από όπου αλλού, η συνέντευξη της Δούρου λέει το πρώτο, ήξερε και ξέρει ότι αυτοί που υποκινούν τους Τζιχαντιστές είναι η Τουρκία το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία, Τούρκος εισαγγελέας έκανε μήνυση στο Τουρκικό κράτος γι’αυτό. Και ακόμη κάτι , η Τουρκία θα θυσιάσει ακόμη πάρα πολλούς σε πνιγμούς για να πετύχει τον σκοπό της, θα τους σπρώχνει στον πνιγμό γιατί έτσι θα συγκεινεί τους Ευρωπαίους αλλά και θα δίνει στους πράκτορες της λόγο να μιλούν για ανθρωπιστική κρίση, ενώ δεν θα κάνει τίποτα για να σταματήσει τις αποβάσεις τους στα Ελληνικά νησιά, γιατί για αποβάσεις πρόκειται, και μπορεί να υπάρχουν και απώλειες αλλά ποιος νοιάζεται, το τελικό ισοζύγιο μετρά.
    Τι απομένει, το Γουδί να ξαναγίνει τόπος κάθαρσης, η Καισαριανή να γίνει και αυτή τόπος κάθαρσης, το αίμα των αγωνιστών που ποτίζει το χώμα της να νοιώσει πως δεν χύθηκε άδικα, να μην πετύχει η Τουρκία αυτό που δεν πέτυχε τετρακόσια χρόνια σκλαβιάς των Ελλήνων…..εκεί είναι η θέση της ηγεσίας του Σύριζα, Εθνικά και συντεταγμένα.

    Υστερόγραφο, κατά την επίσκεψη της Μέρκελ στην Τουρκία ανάμεσα στα δωράκια που αντάλλαξε με τον Ερντογάν ήταν εκ μέρους του προς αυτήν μια θήκη για τα κοσμήματα της από το πετσί του Δασκαλογιάννη, και ένα πιστό αντίγραφο της σούβλας που σούβλισαν οι πρόγονοι του τον Αθανάσιο Διάκο, και η Μέρκελ του χάρισε φιλμάκια από τις εκτελέσεις Ελλήνων από τους πατριώτες της στην διάρκεια της Κατοχής. ( Γι’ αυτό και τα αυτάρεσκα γελάκια στις φωτογραφίες τους )
    Μαζί με αυτά και την υπόσχεση της ότι θα κάνει ό’τι μπορεί και είναι δυνατόν για να αποκτήσει η Ελλάδα Μουσουλμάνο όργανο της Τουρκίας Πρωθυπουργό μέσα στα επόμενα είκοσιπέντε χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤοΚαραμαληπουαθωονηοΤσιπραςπρεπειναστιθηστοΣυνταγμαγιαφτησημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤοΚαραμαληπουαθωονηοΤσιπραςπρεπειναστιθηστοΣυνταγμαγιαφτησημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση