GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τόσκας: Κατά του κλεισίματος των συνόρων η Αθήνα

Το ενδεχόμενο να παρεισφρήσουν κάποιοι τζιχαντιστές στις προσφυγικές ροές δεν δικαιολογεί το «κλείσιμο των συνόρων» επισήμανε ο Νίκος Τόσκα...

Τόσκας: Κατά του κλεισίματος των συνόρων η Αθήνα

Το ενδεχόμενο να παρεισφρήσουν κάποιοι τζιχαντιστές στις προσφυγικές ροές δεν δικαιολογεί το «κλείσιμο των συνόρων» επισήμανε ο Νίκος Τόσκας, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο.

«Πρέπει να επιλύσουμε το πρόβλημα στις εμπόλεμες ζώνες, να επιλύσουμε ό,τι προκαλεί» τις μεταναστευτικές ροές, σημείωσε ο κ. Τόσκας.

«Τασσόμαστε κατά των φρακτών και κατά του κλεισίματος των συνόρων» υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός υπενθυμίζοντας την προειδοποίηση που απηύθυνε η Ύπατη Αρμοστεία του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες εναντίον της σύνδεσης των προσφυγικών ροών με την τρομοκρατία.

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε την ανθρωπιστική διάσταση των προσφύγων στο όνομα της τρομοκρατίας» σημείωσε.

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο ο Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ, ο φερόμενος εγκέφαλος των επιθέσεων του Παρισιού, να πέρασε από την Ελλάδα, ο κ. Τόσκας απάντησε:

«Θα ήταν πάρα πολύ επισφαλές να προβαίνουμε σε υποθέσεις και να λέμε ότι τρεις, τέσσερις ή πέντε» τζιχαντιστές πέρασαν από την Ελλάδα. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση