GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι δανειστές ζητούν κι άλλα ισοδύναμα (πέραν του τζόγου) για το ΦΠΑ στην εκπαίδευση...

Αμφιβάλλουν για τα ισοδύναμα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση οι Θεσμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, από πλευράς θεσμών ζητήθηκαν από την κυβέρνηση  ε...

Αμφιβάλλουν για τα ισοδύναμα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση οι Θεσμοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, από πλευράς θεσμών ζητήθηκαν από την κυβέρνηση  επιπρόσθετες πληροφορίες για την αποτελεσματικότητα των ισοδύναμων που προτείνει η κυβέρνηση, προκειμένου να μην επιβληθεί ΦΠΑ στην εκπαίδευση. 
Συγκεκριμένα νέα στοιχεία για την απόδοση των εσόδων από την επιβολή του τέλους στα τυχερά παιγνίδια του ΟΠΑΠ ζητούν οι δανειστές. Παράλληλα, ανοικτό είναι το ενδεχόμενο το μέτρο αυτό να συνδυασθεί με πρόσθετο ισοδύναμο, προκειμένου να αντισταθμισθεί η συνολική απώλεια εσόδων από την κατάργηση του ΦΠΑ στην εκπαίδευση. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα του ΦΠΑ στην εκπαίδευση συζητήθηκε χθες  κατά τη διαπραγμάτευση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους δανειστές που ζητούν περισσότερα στοιχεία με τα οποία να τεκμηριώνεται η εκτίμηση της κυβέρνησης σχετικά με την αύξηση των εσόδων από το τέλος στα τυχερά παιγνίδια, καθώς θεωρούν ότι το μέτρο δεν θα αποφέρει τα αναμενόμενα, λόγω κάμψης του τζίρου του ΟΠΑΠ. 
Γι' αυτό και ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει και ένα πρόσθετο ισοδύναμο μέτρο που θα καλύψει τη διαφορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση