GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Άντας Λιβιτσάνου

Η Άντα Λιβιτσάνου αποκάλυψε στο περιοδικό People, ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της! Μαθαίνουμε ότι είσαι επαγγελματίας όσον αφορά τ...

Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της Άντας Λιβιτσάνου
Η Άντα Λιβιτσάνου αποκάλυψε στο περιοδικό People, ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της!
Μαθαίνουμε ότι είσαι επαγγελματίας όσον αφορά το μακιγιάζ σου.
Είναι αλήθεια. Βάφομαι πολύ συχνά μόνη μου, γιατί βαριέμαι να εξηγώ τι θέλω και επιπλέον είμαι τελειομανής. Ακόμα και οι makeup artists με τους οποίους συνεργάζομαι μου λένε ότι στην πραγματικότητα δεν τους χρειάζομαι. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά μου. Είμαι Λιοντάρι με Παρθένο. Θέλω να τα κάνω όλα μόνη μου.
Ποιο μακιγιάζ αγαπάς;
Πειραματίζομαι πολύ. Μου αρέσουν οι ωραίες μείξεις, αλλά γενικά είμαι των άκρων. Αγαπώ το καθαρό πρόσωπο, όσο και το δραματικά βαμμένο. Προτιμώ τις λάμψεις και σιχαίνομαι την πούδρα που κάνει ματ την επιδερμίδα.
Είσαι εξίσου επιμελής και με τη φροντίδα της επιδερμίδας σου;
Η μητέρα μου από μικρή μού έλεγε πως πρέπει να χρησιμοποιώ κρέμες. Δεν την άκουγα τότε, τώρα πια όμως το εφαρμόζω. Είμαι τυχερή, γιατί ποτέ δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα. Φοράω κρέμα ημέρας και νύχτας, τις οποίες αλλάζω συχνά γιατί τις βαριέμαι. Επίσης, μου αρέσει πολύ να φτιάχνω μόνη μου μάσκες. Έχω ολόκληρη τελετουργία.
Θα μας την αποκαλύψεις;
Αρχικά, κάνω καθαρισμό με ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι. Έπειτα, κάνω απολέπιση με ζάχαρη και μέλι. Συνεχίζω με μάσκα από κρόκο αβγού και, αφού την ξεπλύνω, εφαρμόζω μια μάσκα με πολτοποιημένο αγγούρι και κρέμα γάλακτος, την οποία αφαιρώ με μια πετσέτα. Τέλος, βρέχω το πρόσωπό μου με παγωμένο νερό και εφαρμόζω την κρέμα μου. Η όλη διαδικασία βοηθά πολύ την επιδερμίδα μου και την επαναλαμβάνω μία φορά την εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση