GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέρασε σαν... σίφουνας από το Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός

Με το πολύτιμο “διπλό” έφυγε από την έδρα της Τσεντεβίτα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στο Ζάγκρεμπ με σκορ 83-70, χάρη σε ένα ρεσιτάλ...

Πέρασε σαν... σίφουνας από το Ζάγκρεμπ ο Ολυμπιακός
Με το πολύτιμο “διπλό” έφυγε από την έδρα της Τσεντεβίτα ο Ολυμπιακός, που επικράτησε στο Ζάγκρεμπ με σκορ 83-70, χάρη σε ένα ρεσιτάλ από τα 6,75 στο δεύτερο ημίχρονο.

Οι “ερυθρόλευκοι” τα βρήκαν σκούρα κόντρα στους Κροάτες στο πρώτο ημίχρονο, μην καταφέρνοντας να ξεφύγουν στο σκορ, όμως στο δεύτερο μέρος πήραν... φωτιά, με τους Μάντζαρη και Αθηναίου να πετυχαίνουν κρίσιμα τρίποντα και τους Παπαπέτρου και Στρόμπερι να βοηθούν τους πρωταθλητές Ελλάδος να φτάσουν άνετα στην πέμπτη τους νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα, σε έξι αγώνες.

Για τον Ολυμπιακό, ο Χάντερ ήταν πολύτιμος στο πρώτο ημίχρονο, πριν φορτωθεί με τρία φάουλ, πετυχαίνοντας 19 πόντους και μαζεύοντας 8 ριμπάουντ, ενώ ο Παπαπέτρου τον ακολούθησε με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ. Πολύτιμη και η συνεισφορά του Μάντζαρη (12 πόντοι, 3/6 τρίποντα), αλλά και του Αθηναίου (9 πόντοι, 3/3 τρίποντα), ενώ στο τέλος εξαιρετικός ήταν ο Στρόμπερι (8 πόντοι, 7 ριμπάουντ). Για τος Κροάτες, ο Πούλεν είχε 13 πόντους, ο Ουάιτ 12 και οι Μπάμπιτς και Μπίλαν από 10.

Επόμενο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στη διοργάνωση, την ερχόμενη Πέμπτη 26 Νοεμβρίου στο Φάληρο, κόντρα στη μοναδική ομάδα που τον έχει νικήσει φέτος στην Ευρώπη, τη Λαμποράλ Κούτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση