GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Champions League: Νίκησε την Παρί η Ρεάλ, χαμόγελα στο Μάντσεστερ

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν μεταξύ των ομάδων που πανηγύρισαν στα σημερινά παιχνίδια για την 4η αγων...

Champions League: Νίκησε την Παρί η Ρεάλ, χαμόγελα στο Μάντσεστερ
Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης, ήταν μεταξύ των ομάδων που πανηγύρισαν στα σημερινά παιχνίδια για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν εντυπωσιακή μέσα στη Σεβίλλη, επιβάλλοντας από την αρχή το ρυθμό της και παίρνοντας τη νίκη επί της ομώνυμης ομάδας με 3-1, με γκολ των Στέρλινγκ (8'), Φερναντίνιο (11') και Μπονί (36'), ενώ για τους Σεβιγιάνους είχε μειώσει προσωρινά στο 25' ο Τρεμουλινάς.

Η συντοπίτισσά της, Γιουνάιτεντ, όχι μόνο κέρδισε (έστω και δύσκολα) με 1-0 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αλλά “κέρδισε” και το πρώτο γκολ του Γουέιν Ρούνι μετά από αρκετό καιρό “αφλογιστίας”, που είχε προκαλέσει πολλές γκρίνιες.

Νίκη με 1-0 και για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντέρμπι της ημέρας, κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, με σκόρερ του μοναδικού τέρματος τον Νάτσο στο 35'.

Αντίθετα, η Γιουβέντους δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Γκλάντμπαχ, παίζοντας και με παίκτη λιγότερο από το 53' λόγω αποβολής του Ερνάνες, μένοντας στο 1-1.

Αναλυτικά τα αποψινά αποτελέσματα:

--1ος ΟΜΙΛΟΣ--
Σαχτάρ Ντόνετσκ - Μάλμε 4-0
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρί Σεν Ζερμέν 1-0 
--2ος ΟΜΙΛΟΣ--
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-0
Αϊντχόφεν - Βόλφσμπουργκ 2-0 
--3ος ΟΜΙΛΟΣ--
Αστάνα - Ατλέτικο Μαδρίτης 0-0
Μπενφίκα - Γαλατασαράι 2-1 
--4ος ΟΜΙΛΟΣ--
Γκλάντμπαχ - Γιουβέντους 1-1
Σεβίλλη - Μάντσεστερ Σίτι 1-3

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση