GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Kylie Minogue έφερε τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο (βίντεο)

Ντυμένη σαν ξωτικό, φορώντας πράσινη μπλούζα και κόκκινη κάπα, η Kylie Minogue έφερε την Κυριακή το βράδυ τα Χριστούγεννα στο Λονδίν...

H Kylie Minogue έφερε τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο (βίντεο)
Ντυμένη σαν ξωτικό, φορώντας πράσινη μπλούζα και κόκκινη κάπα, η Kylie Minogue έφερε την Κυριακή το βράδυ τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο. 
Η διάσημη ποπ σταρ πάτησε το κουμπί και άναψε τα λαμπιόνια της Oxford Street, ενώ εκατοντάδες Λονδρέζοι και τουρίστες παρευρέθησαν στην εορταστική εκδήλωση. 
Μάλιστα, ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές και δήλωσε ότι για την ίδια τα Χριστούγεννα έχουν έρθει από το περασμένο καλοκαίρι, ενώ ηχογραφούσε το πρώτο της  άλμπουμ με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
Ο τίτλος του είναι Kylie Christmas και περιέχει συνεργασίες με τον κωμικό και τηλεπαρουσιαστή Τζέιμς Κόρντεν, τον αειθαλή Ίγκι Ποπ και – χάρη στην τεχνολογία – με τον αξέχαστο Φρανκ Σινάτρα. 
Η Αυστραλή ποπ σταρ θα παρουσιάσει τον δίσκο της σε μια μοναδική εμφάνιση-χριστουγενιάτικη συναυλία στο Royal Albert Hall του Λονδίνου,  την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου. Αυτή θα είναι μάλιστα η πρώτη φορά που θα τραγουδήσει στο συγκεκριμένο χώρο ως το κύριο όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση