GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αποχώρησε από την υπεράσπιση βασικού κατηγορουμένου για το «Noor 1» ο Αλ. Λυκουρέζος...

Από τον Νίκο Αναγνώστου. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Μια σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα στη δίκη για την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωί...

Από τον Νίκο Αναγνώστου.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Μια σημαντική εξέλιξη σημειώθηκε σήμερα στη δίκη για την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης από το Ντουμπάι με το πλοίο «Noor 1» σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Press-gr!
Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος αποχώρησε από την υπεράσπιση του πλοίαρχου Γεώργιου Μπουρδούβαλη, αποκαλούμενου «Κάπτεν Τζορτζ», ενός από τους πιο βασικούς κατηγορουμένους της υπόθεσης.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Λυκουρέζος αποχώρησε ύστερα από διαφωνία με τον πελάτη για τον υπερασπιστική τακτική τους. Μάλιστα του έστειλε και σχετική επιστολή γράφοντας μεταξύ άλλων ότι με τον τακτική που ακολουθεί κινδυνεύει μα καταδίκη δις ισόβια!
Επιστολή του έγραψε κατά τις ίδιες πληροφορίες και ο Γ. Μουρδούβαλης σήμερα, με την οποία τον ευχαριστεί για τις νομικές υπηρεσίες που του προσέφερε έως τώρα.
Η εξέλιξη αυτή έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αλλά όπως μαθαίνουμε και έντονο παρασκήνιο... 

2 σχόλια

  1. Στα μέσα Νοεμβρίου 2012 η απόφαση για την πολύ κρίσιμη και χρήσιμη δόση; Περίεργο…Πάντως οι Προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ είναι ΣΙΓΟΥΡΑ στις 6 Νοεμβρίου, 2012…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Θεσσαλονίκη δείχνει τον δρόμο...

    Η είδηση:
    Αγαλμα του Κεμάλ Ατατούρκ στην πλατεία Αριστοτέλους θα τοποθετήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρης, για να αυξήσει τον αριθμό των Τούρκων τουριστών, στο πλαίσιο του σχεδίου «Ottoman Heritage Tour».

    Ο Μπουτάρης σχεδιάζει επίσης, σε συνεργασία με άλλους δήμους, να ανακαινίσει οθωμανικά τζαμιά και κτήρια και να οργανώσει ξενάγηση οθωμανικής κληρονομιάς.

    Μπράβο στον Γιάννη Μπουτάρη και στους Θεσσαλονικείς που τον εξέλεξαν...

    Αποδεικνύει ότι το ΜΕΓΑΛΟ ψέμα του Καραμανλή (Ανήκομεν εις την Δύση)
    ήταν εκτός τόπου και χρόνου...

    Στην πράξη όπως ΟΛΑ τα καθημερινά γεγονότα αποδεικνύουν,
    ανήκομεν εις την μεγάλη Oθωμανική οικογένεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση