GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανακοίνωση του Yava: "Δεν μπήκε ''λουκέτο'', αλλά υπήρχε μια βλάβη της ΔΕΗ λίγων ωρών στο Νέο Ψυχικό"

Ζαν-Ντανιέλ Κολομπανί   Κύριοι, την 1η Νοεμβρίου 2015 δημοσιεύσατε άρθρο που αναφέρεται στο γυμναστήριο Yava Fitness Center Ν. Ψυχικ...


Ζαν-Ντανιέλ Κολομπανί 
Κύριοι,
την 1η Νοεμβρίου 2015 δημοσιεύσατε άρθρο που αναφέρεται στο γυμναστήριο Yava Fitness Center Ν. Ψυχικού, με τον εξής παραπλανητικό τίτλο και αναληθές περιεχόμενο:
ΩΠΑ! Κλειστά (ξαφνικά;) τα γυμναστήρια Yava! Πανζουρλισμός γινόταν πριν από δυο μήνες. Δείτε το βίντεο... (http://www.press-gr.com/2015/11/yava.html)

Κατόπιν ανακοίνωσής μας, και δημοσίευσης της στο www.yava.gr και στη σελίδα μας στο facebook, προβήκατε σε νέα δημοσίευση στις 2 Νοεμβρίου 2015, με νέο ακόμη πιο παραπλανητικό τίτλο και επίσης αναληθές περιεχόμενο: 
ΑΠΟΡΙΕΣ: Τι λέει το γυμναστήριο Yava (που γινόταν πανζουρλισμός) για το ξαφνικό "λουκέτο"!(http://www.press-gr.com/2015/11/yava_2.html)

Καθώς ουδέποτε τα γυμναστήριά μας δεν ήταν κλειστά & χωρίς προσωπικό, και στο Yava Νέου Ψυχικού δεν μπήκε ''λουκέτο'', αλλά υπήρχε μια βλάβη της ΔΕΗ λίγων ωρών, σας ζητούμε για την αποκατάσταση της αλήθειας, να δημοσιεύσετε το παρακάτω δελτίο τύπου το οποίο έχουμε ήδη αναρτήσει στο www.yava.gr:

http://yava.gr/news/article/274/anakoinwsh-yava-npsyxikoy/
Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγνώμη στα μέλη μας που ταλαιπωρήθηκαν το Σάββατο 31/10/15 και δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την προπόνηση τους στο Yava Νέου Ψυχικού.

Δυστυχώς προέκυψε βλάβη στον υποσταθμό της ΔΕΗ που στεγάζεται στον χώρο μας, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση στο κτήριο από τις 17.00 το απόγευμα του Σαββάτου.

Το γυμναστήριο ήταν ανοικτό με τους υπεύθυνους, τους τεχνικούς και το προσωπικό στο πόστο τους και κατεύθυναν τα μέλη μας να γυμναστούν στα πλησιέστερα Yava.

Στις 00:30, ξημερώματα Κυριακής, η βλάβη αποκαταστάθηκε από τη ΔΕΗ και το Yava Νέου Ψυχικού, όπως και όλα τα Yava, συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία του.

Κάποιοι είδαν κακόβουλα το συγκεκριμένο περιστατικό, και χωρίς να ερωτηθούμε, ανάρτησαν ανάρμοστα σχόλια και άρθρα.
Επιφυλασσόμαστε κάθε νομίμου δικαιώματος μας.
-----------------------------------
Σημείωση Press-gr: Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης, το Press-gr κατέγραψε με προσοχή αυτό που σημειώθηκε το Σάββατο όταν το γυμναστήριο δεν λειτουργούσε και στη νεότερη ανάρτηση, πάλι το Press-gr, κατέγραψε ότι από την Κυριακή οι αρμόδιοι ενημέρωναν τους πελάτες ότι "υπήρξε κάποιο πρόβλημα (Σαββατοκύριακο...) με τη ΔΕΗ που αποκαταστάθηκε και ότι μπορούν να πάνε πάλι να γυμναστούν!", όπερ και από την ανακοίνωση επιβεβαιώνεται. Πέραν τούτου, είναι προφανές ότι οποιαδήποτε "κακόβουλη" αναφορά δεν μας αφορά και δεν μας εκφράζει καθώς είναι απαραίτητο κάθε επιχείρηση στις δύσκολες αυτές εποχές να μπορεί πράγματι να συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση