GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστουγεννιάτικα μενού από 23 ευρώ

Ξενοδοχείο ή εστιατόριο; Όπου και να επιλέξεις να περάσεις την παραμονή των Χριστουγέννων το σίγουρο είναι ότι θα γευματίσεις καλά και ...


Ξενοδοχείο ή εστιατόριο; Όπου και να επιλέξεις να περάσεις την παραμονή των Χριστουγέννων το σίγουρο είναι ότι θα γευματίσεις καλά και ποιοτικά. Έχοντας ήδη μπει στον πυρετό των προετοιμασιών για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν, κάποια από αυτά προτείνουν μενού με γεύσεις παραδοσιακές ελληνικές στην πιο μοντέρνα εκδοχή τους, δεν είναι λίγα εκείνα που σε συστήνουν σε διάφορες κουζίνες του κόσμου όπως η ιαπωνική και η περουβιανή, ενώ η ζωντανή μουσική αποτελεί κι αυτή βασικό χαρακτηριστικό μερικών εξ αυτών.
Μέσα σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα, λοιπόν, ετοιμάσου να υποδεχθείς τα Χριστούγεννα, επιλέγοντας βάσει των γαστρονομικών σου προτιμήσεων και του budget που διαθέτεις εκείνο το μενού που θα σου κάνει κλικ.

Budget Menu από 27,50 ευρώ

Balux The House Project
balux2
Το αγαπημένο και πολυμορφικό στέκι των νοτίων προαστίων, προσφέρει ένα από τα πιο οικονομικά μενού την παραμονή των Χριστουγέννων, γι’ αυτό δεν πρέπει να το χάσεις. Πιο συγκεκριμένα αποτελείται από τέσσερα πιάτα: σούπα από γλυκοπατάτα, μαραθόριζα, καπνιστό σολομό και γλυκιά κρέμα από γιαούρτι/ σαλάτα με baby σπανάκι, ραπανάκια, cranberries, gorgonzola, καραμελωμένα φουντούκια και βινεγκρέτ από ρόδι/ επιλογή ανάμεσα σε δύο κυρίως: τρυφερό χοιρινό κότσι με πουρέ από baby πατάτες νέας σοδειάς και σος από μαυροδάφνη και μανιτάρια porto bello ή ρολάκια γαλοπούλας με λεμόνι, κουκουνάρι και θυμάρι, τυλιγμένα σε πανσέτα και τυρί camembert polenta με μανιτάρια και σος από cranberry/ μιλφέιγ με κρέμα αχλάδι, κροκάν αμυγδάλου, λευκή σοκολάτα και βατόμουρο.
Τιμή κατ’ άτομο: 27,50 ευρώ
Για κρατήσεις: 210 8983577
Στο facebook page του Balux The House Project υπάρχει αναρτημένο το χριστουγεννιάτικο μενού του
  • Δες τις υπόλοιπες προτάσεις για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο greekguide.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση