GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το συγκλονιστικό αντίο του Γιάννη Βαρδή στην 33χρονη τραγουδίστρια

H Μαρία Τζελέπη, τραγουδίστρια από τη Θράκη, έφυγε από τη ζωή στα 33 της μόλις χρόνια σε νοσοκομείο της Γερμανίας την ημέρα των Χριστ...


H Μαρία Τζελέπη, τραγουδίστρια από τη Θράκη, έφυγε από τη ζωή στα 33 της μόλις χρόνια σε νοσοκομείο της Γερμανίας την ημέρα των Χριστουγέννων, νικημένη από τον καρκίνο.

Διαβάστε ΕΔΩ: Πέθανε Ελληνίδα τραγουδίστρια ανήμερα των Χριστουγέννων

Από την ώρα που η δυσάρεστη αυτή είδηση έγινε γνωστή, οι χρήστες των social media έστειλαν συλλυπητήρια και μηνύματα συμπαράστασης στους συγγενείς της τραγουδίστριας που είχε συνεργαστεί με πολλά μεγάλα ονόματα της εγχώριας μουσικής σκηνής.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος αποχαιρέτησε τη Μαρία Τζελέπη με ένα συγκλονιστικό post μέσω της σελίδας του στο facebook.

«Μαρία μου καλό ταξίδι να έχεις. Θα σε σκέφτομαι πάντα. Να φιλήσεις τον πατερούλη μου που ξέρω πόσο τον αγαπάς. Συλλυπητήρια στην οικογένεια Τζελέπη», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση