GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

BINTEO: Πώς κρύφτηκε ο Λαζόπουλος από τον Αδωνι...

Επεισόδιο στον τηλεοπτικό αέρα σημειώθηκε χθες το βράδυ της Τρίτης όταν ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργι...

Επεισόδιο στον τηλεοπτικό αέρα σημειώθηκε χθες το βράδυ της Τρίτης όταν ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε το θέατρο Βέμπο όπου ήταν σε εξέλιξη η εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι» ζητώντας να μπει και να απαντήσει σε όσα είχε πει νωρίτερα σε βέρος του ο ηθοποιός. .
 Ο βουλευτής της ΝΔ  ανήρτησε Tweet με φωτογραφία της εισόδου του θεάτρου. Και μετά ανέφερε ότι: Ο κ. Λαζόπουλος αρνείται να του δώσει τον λόγο στην εκπομπή του.
Από την πλευρά του ο Λάκης Λαζόπουλος αρνήθηκε να τον δεχτεί με την δικαιολογία  ότι: Στην τέχνη και στο θέαμα δεν ανεβαίνει κανένας έτσι και δεν τον θυμάμαι σε κανένα δελτίο ειδήσεων να μπουκάρισε και να μπήκε με το έτσι θέλω (...) Όταν τελειώσει η εκπομπή πολύ ευχαρίστως θα τον δεχτώ μέσα για να συζητήσουμε.

2 σχόλια

  1. Για ποιά τέχνη, που δεν διακόπτεται, μιλάτε κ. Λαζόπουλε; Δεν τον δεχθήκατε από δειλία. Αλλά έτσι τον διαφημίσατε! Ελπίζω πάντως, να ΜΗΝ εκλεγεί, γιατί είναι όντως ακραίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση