GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Ελλάδα θα συλλαμβάνει και θα απελαύνει τους μετανάστες από Β. Αφρική

Θα συλλαμβάνονται και θα κρατούνται από σήμερα οι μετανάστες από χώρες της Βόρειας Αφρικής και συγκεκριμένα οι προερχόμενοι από την Τυν...


Θα συλλαμβάνονται και θα κρατούνται από σήμερα οι μετανάστες από χώρες της Βόρειας Αφρικής και συγκεκριμένα οι προερχόμενοι από την Τυνησία, την Αλγερία και το Μαρόκο.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές οι μετανάστες από τις συγκεκριμένες χώρες, οι οποίοι και αποτελούν πλέον μεγάλο μέρος των ροών προς την Ελλάδα, θα κρατούνται στα κέντρα καταγραφής και πιστοποίησης και στη συνέχεια θα μεταφέρονται στην Αθήνα προκειμένου να απελαθούν.
Νωρίτερα σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες, σε συνάντηση Τσίπρα - Μέρκελ συμφωνήθηκε ότι θα εφαρμοστεί άμεσα μια συγκροτημένη πολιτική επιστροφών όσων δεν δικαιούνται άσυλο ή αρνούνται να υποβάλουν αίτημα για άσυλο.
Σ' αυτή την κατηγορία εμπίπτουν οι εισερχόμενοι από τις τουρκικές ακτές με προέλευση κυρίως από το Μαρόκο, την Αλγερία, το Πακιστάν και το Ιράν. Οι επιστροφές θα γίνονται σε στενή συνεργασία με τη Frontex και την Ε.Ε., βάσει του πρωτοκόλλου επιστροφών Ελλάδας-Τουρκίας και στο πνεύμα της πρόσφατης συμφωνίας Ε.Ε.-Τουρκίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση