GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είδε τον Χάρο με τα μάτια του...

Το περιοδικό  Wired για το τεύχος Ιανουαρίου επιλέγει το Λεονάρντο Ντι Κάπριο που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «The Revenant». Ο διάσημ...

Το περιοδικό  Wired για το τεύχος Ιανουαρίου επιλέγει το Λεονάρντο Ντι Κάπριο που πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «The Revenant».
Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται τον Χιου Γκλας, ένα Αμερικανό τυχοδιώκτη που εγκαταστάθηκε στη Νέα Ηπειρο στις αρχές του 1800 κι έγινε κυνηγός για το εμπόριο γούνας.
Όταν μια αρκούδα επιτέθηκε στον Γκλας κι οι σύντροφοί του τον εγκατέλειψαν, θεωρώντας τον νεκρό, ο Γκλας περπάτησε πάνω από 300 χιλιόμετρα για να επιστρέψει στον πολιτισμό, προκειμένου να βρει τους άντρες που τον παράτησαν και να εκδικηθεί. Καθώς η αρκούδα έκοψε τις φωνητικές χορδές του Γκλας, ο Ντι Κάπριο παραδίδει μία ημιάγρια, εκφραστική και βουβή ερμηνεία.
Στο περιοδικό ο Ντι Κάπριο μίλησε για τις προσωπικές εμπειρίες του, δηλαδή όταν ήρθε κοντά στο θάνατο.
Αυτό συνέβη τρεις φορές.
Από επίθεση λευκού καρχαρία, όταν έκανε κατάδυση στη Νότιο Αφρική, από έκρηξη στη μηχανή του αεροσκάφους του και από ατύχημα σε skydiving πτώση.
Tο «The Revenant» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Ιανουαρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση