GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελείωσαν οι γιορτές για την ΑΕΚ

Για τους περισσότερους οι γιορτές είναι στη μέση. Για τους παίκτες της ΑΕΚ, όμως, φτάνουν σήμερα στο τέλος τους. Τουλάχιστον απ’ την άπ...


Για τους περισσότερους οι γιορτές είναι στη μέση. Για τους παίκτες της ΑΕΚ, όμως, φτάνουν σήμερα στο τέλος τους. Τουλάχιστον απ’ την άποψη της ξεκούρασης.
Η άδεια που είχαν οι «κιτρινόμαυροι» για τα Χριστούγεννα τελείωσε και από σήμερα επιστρέφουν στα Σπάτα και τις προπονήσεις.
Εξαιρουμένων των ξένων (που είχαν μια μέρα περισσότερη λόγω των ταξιδιών και θα επανέλθουν αύριο) οι υπόλοιποι έχουν ραντεβού στις 16:00 με τον Γκουστάβο Πογιέτ. Αφού επιβεβαιώσει λοιπόν η ζυγαριά ότι φέρθηκαν επαγγελματικά αυτό το πενθήμερο, θα ξεκινήσουν προετοιμασία για τα προσεχή παιχνίδια.
Εξάλλου, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αφού ακολουθεί βεβαρημένο πρόγραμμα για την ΑΕΚ στις πρώτες μέρες του νέου έτους, με τα παιχνίδια Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό να παρεμβάλλονται στις δυο αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα απέναντι σε Πλατανιά και SKODA Ξάνθη.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση