GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα... αζήτητα η Χώρα του Ποτέ του Μάικλ Τζάκσον - Δείτε πως είναι σήμερα

Ένα από τα πλέον διάσημα σπίτια, δηλαδή κάτι ανάμεσα σε σπίτι και πάρκο αναψυχής, η Χώρα του Ποτέ (γνωστή και ως Neverland) του θρύλου ...


Ένα από τα πλέον διάσημα σπίτια, δηλαδή κάτι ανάμεσα σε σπίτι και πάρκο αναψυχής, η Χώρα του Ποτέ (γνωστή και ως Neverland) του θρύλου της ποπ, Μάικλ Τζάκσον, πωλείται αλλά δεν... αγοράζεται.
Από τον περασμένο Μάιο δεν έχει βρεθεί κανένας ενδιαφερόμενος να αγοράσει το διάσημο ράντζο που πωλείται προς 100 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι, η εταιρεία στην ιδιοκτησία της οποίας βρίσκεται επέτρεψε στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και τον Τζον Φράι να επισκεφτούν της περίφημη Neverland και να την παρουσιάσουν στους επίδοξους αγοραστές της.
Το επίσημο πλέον όνομα της Neverland, που εκτείνεται σε μία έκταση 2.700 στρεμμάτων είναι Sycamore Valley Ranch, και δεν είναι μόνο αυτό που έχει αλλάξει στο αγαπημένο σπίτι του ποπ σταρ. «Το όραμα του Μάικλ ήταν το ράντζο να ξαναπάρει την φυσική του μορφή και γι αυτό προχώρησε στην πώλησή του. Έτσι κι εμείς ακολουθούμε το αρχικό του όραμα», δήλωσε ο Κάιλι Φόρσιθ της Colony Capital στον Φράι.
Ο Τζάκσον αγόρασε το ράντζο το 1987 έναντι 19,5 εκατομμύρια δολαρίων και το μετέτρεψε ως άλλος Πίτερ Παν σε ένα λούνα παρκ με κεντρικό άξονα μία βίλα 12.000 τετραγωνικών με έξι κρεβατοκάμαρες και πολλούς βοηθητικούς χώρους. Το 2005, το ράντζο βρέθηκε στο επίκεντρο των κατηγοριών εναντίον του τραγουδιστή για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ο οποίος ύστερα από μακροχρόνιες δίκες αθωώθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση