GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ! Στη Βούλα η βίλα του ζεύγους που αναστάτωσε τη ΝΔ...

Γόνος εύπορης οικογένειας των νοτίων προαστίων της Αθήνας, με προτίμηση στα ακριβά και γρήγορααυτοκίνητα, είναι ο Θανάσης Κλωνάρης, ο οπο...

Γόνος εύπορης οικογένειας των νοτίων προαστίων της Αθήνας, με προτίμηση στα ακριβά και γρήγορααυτοκίνητα, είναι ο Θανάσης Κλωνάρης, ο οποίος είναι βασικός υπεύθυνος της εταιρείας Infosolutions, στην οποία ανατέθηκε η ηλεκτρονική μηχανογραφική υποστήριξη των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ.

Ο κ Κλωναρης μαζί με την σύντροφο του Έλενα Τυρμάκη, από την προηγούμενη Κυριακή, όταν και αποκαλύφθηκε στο πλήρες μέγεθος το πρωτοφανές φιάσκο, έγιναν διάσημοι μέσα σε λίγα λεπτά ως «το δίδυμο που τίναξε τη Νέα Δημοκρατία στον αέρα».

Ο κ.Κλωνάρης είναι 41 ετών, ζει σε πολυτελή μονοκατοικία στη Βούλα και του αρέσουν τα ακριβά αυτοκίνητα. Έχει δύο αδέρφια, ο πατέρας του είναι διακεκριμένος γιατρός και η μητέρα του συμβολαιογράφος.

Ο κ.Κλωνάρης έχει κάνει σπουδές προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών, ενώ στην σχολή γνώρισε τον έρωτα του την κα Τυρμάκη. Το 2003 ο κ.Κλωνάρης άνοιξε μαζί με δύο φίλους τους μια τηλεπικοινωνιακή και εμπορική εταιρεία με τον τίτλο Infinity ΕΠΕ. Η εταιρεία έκλεισε το 2013, ενώ σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα και τότε ο κ.Κλωνάρης είχε δηλώσει αρκετές διευθύνσεις, αν και κανείς από τους γείτονες δεν μπορούσε να θυμηθεί, ότι υπήρξε κάποια εταιρεία Infinity.



H κα Τυρμάκη το 2006 είχε ιδρύσει την εταιρεία Infolearning Services με αντικείμενο τη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων. Στο σημείο, όπου θα έπρεπε να βρίσκεται η εταιρεία, σήμερα υπάρχει μια... σχολή μαγειρικής για παιδιά.

Πως επέλεξαν την Infosolutions

Όπως γράφει η εφημερίδα «το Πρώτο Θέμα», την Infosolutions επέλεξαν δύο επιτροπές της ΝΔ, μια τεχνική και μία υπεύθυνη για τις προμήθειες. Έτσι σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΦΕ και γραμματέα της ΝΔ, Α.Παπαμιμίκο οι υποτιθέμενες σχέσεις του Αντώνη Σαμαρά δεν θα μπορούσαν να έχουν διαδραματίσει απολύτως κανένα ρόλο.

Η εταιρεία-φάντασμα

Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, ο κ.Κλωνάρης και η κα Τυρμάκη έγιναν περιζήτητοι –αλλά και εξίσου άφαντοι. Και μπορεί αρχικά να εμφανίστηκε για λίγο ο κ.Κλωνάρης, προκειμένου να δηλώσει ότι θα επιστρέψει την προκαταβολή της αμοιβής που είχε εισπράξει, κατόπιν όμως εξαφανίστηκε.

Ο πατέρας του κ.Κλωνάρη, ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα για τον γιο του, είπε χαρακτηριστικά «Δεν πρόκειται να σας πει τι έγινε με τις εκλογές της ΝΔ, ούτε και σε μένα λέει». Εξαφανισμένη είναι και η κα Τυρμάκη, η οποία σύμφωνα με τις ίδιες πηγές δεν θέλει να λέει κουβέντα σε συγγενείς και φίλους για το θέμα της ΝΔ.

Αν και ως έδρα της εταιρείας έχει δηλωθεί η διεύθυνση "Αγίου Νικολάου 48 "στην Γλυφάδα, σήμερα δεν υπάρχει εκεί το παραμικρό ίχνος της Infosolutions. Στη θέση της λειτουργεί ένα γραφείο για φοροτεχνικές, λογιστικές κτλ εργασίες, οπότε είτε η συγκεκριμένη διεύθυνση δεν ίσχυσε ποτέ, είτε το ζεύγος Κλωνάρη-Τυρμάκη αποφάσισε να εξαφανίσει κάθε επαγγελματικό, αλλά και προσωπικό ίχνος μετά το φιάσκο με τις εκλογές της ΝΔ. Μάλιστα, η κα Τυρμάκη, η οποία μέχρι πριν από λίγες μέρες δήλωνε στη σελίδα της στο Facebook «μάνατζερ της Infosolutions», έσπευσε να αφαιρέσει την επαγγελματική της ιδιότητα. Αλλά και ο κ.Κλωνάρης κατέβασε όλους τους λογαριασμούς του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

1 σχόλιο

  1. Έχουν γνώσει η φύλακες της Νέας Δημοκρατίας για το σχέδιο Σαμαρά, δεν στηρίζει τυχαία Τζιτζικώστα (ΤΟΝ ΑΝΤΆΡΤΗ)... δεν είναι τυχαία η εταιρεία που ήθελαν να βάλουν ώστε να βγάλουν ότι αποτελέσματά ήθελαν....τίποτα δεν είναι τυχαίο...

    Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία αυτοξεφτιλιζετε καθημερινά, είχαν και έχουν στης τάξεις τους ακροδεξιά στοιχειά που κουβαλούσε ο Σαμάρας από το παρελθόν της πολιτικής άνοιξης και του ΛΑΟΣ που έκαναν και κάνουν ακόμα τα κουμάντα στο κόμμα..

    Ξέρετε πόσα χρήματα μάζεψαν όταν έγιναν οι εσωκομματικές εκλογές μεταξύ Σαμαρά και Ντόρας Μπακογιάννη με δυο ευρώ συμμετοχή;; περίπου 280.000 χιλιάδες ευρώ ΆΡΑ ψήφισαν περίπου 140.000 χιλιάδες άνθρωποι... ξέρετε πόσους ψήφους πήρε ο Σαμάρας ; 380.000 χιλιάδες ψήφους η Ντόρας Μπακογιάννη γύρω στης 310.000 χιλιάδες ψήφους και ο Ψωμιάδης κάπου 75.000 χιλιάδες ...Όποιος δεν βλέπει την νοθεία είναι ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση