GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας σε στάση λεωφορείου της Μόσχας

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε στάση λεωφορείου της Μόσχας, σύμφωνα με τη ...

Έκρηξη αυτοσχέδιας βόμβας σε στάση λεωφορείου της Μόσχας
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν από έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σε στάση λεωφορείου της Μόσχας, σύμφωνα με τη ρωσική αστυνομία.

“Ένας άγνωστος αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε στάση, τραυματίζοντας τρεις ανθρώπους”, ανέφεραν αστυνομικές πηγές στο πρακτορείο TASS.

Το γεγονός επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Αντρέι Γκαλιακμπέροφ, τονίζοντας πως οι αρχές ερευνούν το περιστατικό.

Πηγές που επικαλείται το πρακτορείο RIA Novosti αναφέρουν ότι άγνωστος ή άγνωστοι πέταξαν τον εκρηκτικό μηχανισμό σε ανθρώπους που στέκονταν στη στάση του λεωφορείου.

Το Interfax μεταδίδει ότι και οι τρεις τραυματίες είναι γυναίκες, ενώ πηγή που επικαλείται το TASS αναφέρει ότι “δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα από θραύσματα, ενώ το τρίτο θύμα υπέστη ελαφριά κοψίματα και του παρασχέθηκε ιατρική βοήθεια επιτόπου”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση