GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ατυχείς επιλογές του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ και η πρώην σύζυγος του Διευθύνοντα Σύμβουλου...

Fotis Kollias Ρώτησα σήμερα τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ: "Δυο ερωτήσεις για το Ελληνικό, Πρόεδρε. Η πρώτη ερώτηση αφορά την πρόταση του κ...

Fotis Kollias
Ρώτησα σήμερα τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ:
"Δυο ερωτήσεις για το Ελληνικό, Πρόεδρε. Η πρώτη ερώτηση αφορά την πρόταση του καζίνο και της πρωτοβουλίας που είχε πάρει το Δημόσιο ώστε να αδειοδοτηθεί στην περιοχή. Αυτή ήταν μια από τις λεγόμενες αιρεσιμότητες του επενδυτή.
Η άλλη ερώτηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι μέσα σε λίγους μήνες, φαίνεται, χωρίς να θέλω να σας στεναχωρήσω, ότι κάνατε δυο αστοχίες στην επιλογή προσώπων για την διοίκηση της Ελληνικόν ΑΕ. Είναι πολιτική απόφαση, βεβαίως. Δεν νομίζω ότι είναι δική σας. Πρώτον, διορίσατε μέλη των επιτροπών αγώνα στο ΔΣ της Ελληνικόν ΑΕ, που μετά αναγκαστήκατε να παραιτήσετε.
Και δεύτερον, στην συνέχεια, διορίσατε την πρώην σύζυγο ανώτατου στελέχους του ΤΑΙΠΕΔ στη θέση του προέδρου. Τι απαντάτε για αυτό;
Απάντηση προέδρου (που θεωρώ πως προσπαθεί κόντρα στον παραλογισμό των ημερών):
Η πρώτη επιλογή για τη διοίκηση της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε. ήταν ατυχής και συζητήθηκε και τότε. Ήταν ατυχής διότι ακόμα δεν είχε κατασταλάξει η τότε Κυβέρνηση τι θα κάνει με το Ελληνικό.
Για τη δεύτερη επιλογή νομίζω ότι διογκώθηκε ένα θέμα ανύπαρκτο. Δική μου πρόταση ήταν η κυρία Σπυροπούλου. Και επειδή γράφτηκε κάπου σε κάποια εφημερίδα δεν υπήρξε ποτέ σύζυγός μου. Γράφτηκε και αυτό.
Λοιπόν, όντως ήταν παντρεμένη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο. Χωρίσανε πριν από 15-20 χρόνια. Τώρα αλίμονο αν αυτό αποτελεί λόγο. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα..

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση