GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λαζαρίδης προβλέπει επιστροφή Σαμαρά-Βενιζέλου!‏

Φωτιές έχει ανάψει η αναφορά του Χρύσανθου Λαζαρίδη σε δημοσιογραφικούς κύκλους ότι σύντομα Σαμαράς-Βενιζέλος θα επιστρέψουν για την διάσ...

Φωτιές έχει ανάψει η αναφορά του Χρύσανθου Λαζαρίδη σε δημοσιογραφικούς κύκλους ότι σύντομα Σαμαράς-Βενιζέλος θα επιστρέψουν για την διάσωση της χώρας! Όπως αναφέρουν σχετικά δημοσιεύματα αίσθηση και μεγάλη συζήτηση συνεχίζει να προκαλεί στις τάξεις της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, τα μηνύματα που έστειλε το απόγευμα της Τρίτης, ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος προέβλεψε ότι ο πρώην Πρωθυπουργός θα επιστρέψει, έχοντας στο πλευρό του τον Ευάγγελο Βενιζέλο!

Εν μέσω της γενικότερης κρίσης και της πίεσης που δέχεται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Χρ. Λαζαρίδης, σε συνομιλία με δημοσιογράφους μίλησε για την κατάρρευση του υφιστάμενου κυβερνητικού σχήματος και είπε ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπραςείναι έτοιμος να παραδώσει την εξουσία στον Αντ. Σαμαρά και στον Ευ. Βενιζέλο.

Η κίνηση του Χρ. Λαζαρίδη να θέσει θέμα επιστροφής του Αντ. Σαμαρά μόνο τυχαία δεν ήταν σε μια περίοδο που το Μέγαρο Μαξίμου αναζητεί «μαξιλαράκια» και στηρίγματα, ενώ η Ν.Δ. δοκιμάζεται σκληρά σε σημείο που πλήττεται η αξιοπιστία της, ενώ πληθαίνουν και τα σενάρια για διάσπασή της.

«Μόλις καταρρεύσει ο Αλ. Τσίπρας θα είναι ο Αντ. Σαμαράς και ο Ευ. Βενιζέλος αυτοί που θα κληθούν και πάλι να αναλάβουν και να σώσουν τη χώρα» είπε σε ομήγυρη δημοσιογράφων, ενισχύοντας τις πληροφορίες ότι ο πρώην Πρωθυπουργός έχει κατά νου την ολική επαναφορά, εάν οι συνθήκες, βέβαια, το επιτρέψουν.

Η αναφορά αυτή έρχεται σε συνέχεια και των κινήσεων του Αντ. Σαμαρά, ο οποίος συνεχώς εδώ και ενάμιση μήνα στέλνει μηνύματα, ενισχύοντας τα σενάρια ότι επιθυμεί την εκ νέου ενεργοποίησή του. Είχε προηγηθεί η ομιλία του στη Μαδρίτη, στο συνέδριο τουΕυρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ακολούθησε η προ εβδομάδος ομιλία του σε εκδήλωση για την παρουσίαση βιβλίου, όπου υπεραμύνθηκε της πολιτικής του, εμφανίστηκε ο Μάκης Βορίδης που όλως τυχαίως (;) είπε προ ημερών ότι πρέπει να παραιτηθεί ο Αλ. Τσίπρας και να στηρίξει μια κυβέρνηση υπό τον Αντ. Σαμαρά.

Ο Αντ. Σαμαράς δεν παρέστη, όπως βεβαίως και ο έτερος πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αλλά και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, πυροδοτώντας ποικίλα σχόλια για τις επόμενες κινήσεις του.

2 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΜΕΤΆ ξύπνησε ο Γατούλης Λαζαρίδης... Ο Μπαλτάκος θα γυρίσει και αυτός;;Ούτε ο συχωρεμένος ο Βασίλης Βήχος δεν θα έλεγε τέτοια αρλούμπα.... Έχουν γνώσει η φύλακες της Νέας Δημοκρατίας για το σχέδιο Σαμαρά, δεν στηρίζει τυχαία Τζιτζικώστα (ΤΟΝ ΑΝΤΆΡΤΗ)... δεν είναι τυχαία η εταιρεία που ήθελαν να βάλουν ώστε να βγάλουν ότι αποτελέσματά ήθελαν....τίποτα δεν είναι τυχαίο...

    Δυστυχώς η Νέα Δημοκρατία αυτοξεφτιλιζετε καθημερινά, είχαν και έχουν στης τάξεις τους ακροδεξιά στοιχειά που κουβαλούσε ο Σαμάρας από το παρελθόν της πολιτικής άνοιξης και του ΛΑΟΣ που έκαναν και κάνουν ακόμα τα κουμάντα στο κόμμα..

    Ξέρετε πόσα χρήματα μάζεψαν όταν έγιναν οι εσωκομματικές εκλογές μεταξύ Σαμαρά και Ντόρας Μπακογιάννη με δυο ευρώ συμμετοχή;; περίπου 280.000 χιλιάδες ευρώ ΆΡΑ ψήφισαν περίπου 140.000 χιλιάδες άνθρωποι... ξέρετε πόσους ψήφους πήρε ο Σαμάρας ; 380.000 χιλιάδες ψήφους η Ντόρας Μπακογιάννη γύρω στης 310.000 χιλιάδες ψήφους και ο Ψωμιάδης κάπου 75.000 χιλιάδες ...Όποιος δεν βλέπει την νοθεία είναι ΜΑΛΑΚΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O NΗΣΤΙΚΟΣ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ...

    Ο ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ...

    ΤΟΝ ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΕ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση