GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νεκροψία δεν έδειξε από τι πέθανε η μικρή Μελίνα

Συγκλονισμένη ειναι η κοινή γνώμη από τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας. Το κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο, μετά από επέμ...


Συγκλονισμένη ειναι η κοινή γνώμη από τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας. Το κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή χθες στο, μετά από επέμβαση ρουτίνας – κρεατάκια - στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Η κηδεία του παιδιού θα γίνει σήμερα στις 12:00 στη Νεάπολη Λασιθίου.
Η νεκροψία - νεκροτομή στο άψυχο σώμα της μικρούλας ολοκληρώθηκε χθες αργά τη νύχτα αλλά οι ιατροδικαστές, δεν κατέληξαν σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το τι οδήγησε στο θάνατο το άτυχο κοριτσάκι. Έτσι, με βάση τα όσα ανέφερε η τεχνική σύμβουλος που όρισε η οικογένεια, θα πρέπει να γίνουν και οι σχετικές ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις.
Οι εξετάσεις αυτές, που θα χρειασθούν για να ολοκληρωθούν περίπου 15 ημέρες, αναμένεται να ρίξουν φως στα αίτια του θανάτου της τετράχρονης.
Οι γονείς της 4χρονης Μελίνας, συντετριμμένοι, το μόνο που ζητούν είνια να μάθουν την αλήθεια για τον χαμό του παιδιού τους. Ηδη, έχουν κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες του θανάτου της και εάν υπάρχουν ευθύνες να αποδοθούν, υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο τμήμα Περιφέρειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση