GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Τι πρέπει να προσέξουμε όταν έχουμε παιδιά

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είστε καλά προετοιμασμένοι γονείς. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ντουλάπια σας είναι κλειδωμένα, οι πρίζες είναι...

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: Τι πρέπει να προσέξουμε όταν έχουμε παιδιά Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είστε καλά προετοιμασμένοι γονείς.
Αυτό σημαίνει ότι όλα τα ντουλάπια σας είναι κλειδωμένα, οι πρίζες είναι καλυμμένες, τα φάρμακα είναι πάντα ασφαλισμένα, τα καλώδια είναι καλά δεμένα μεταξύ τους και δεν είναι μπουρδουκλωμένα, το κάθισμα της λεκάνης είναι πάντα κατεβασμένο και ασφαλισμένο με ειδικό λουκετάκι και το τζάκι φυσικά περιφραγμένο!
Τι γίνεται όμως τώρα που έρχονται Χριστούγεννα και το σπίτι είναι στολισμένο; Δεν αναφερόμαστε μόνο στο χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και στα εύθραυστα στολίδια από γυαλί, στα ένα σωρό τυλιγμένα πακέτα που εξάπτουν τη φαντασία των παιδιών, στα λαμπάκια που αναβοσβήνουν και άλλα πολλά.
Διαβάστε τις συμβουλές που ακολουθούν και «ασφαλίστε» το σπίτι σας όσο το δυνατόν καλύτερα για την εορταστική περίοδο.
Ασφαλίστε το δέντρο σας

Βεβαιωθείτε ότι το δέντρο δεν κινδυνεύει να πέσει αν το παιδάκι σας μπει στον πειρασμό να παίξει με όλα αυτά τα λαμπερά στολίδια του, επενδύοντας σε μια καλή συστάδα χριστουγεννιάτικου δέντρου. Εξάλλου είναι κάτι το οποίο θα το έχετε για χρόνια, οπότε αξίζει να δώσετε και κάτι παραπάνω. Τοποθετήσετε το επίσης μακριά από τζάκια, κουρτίνες ή σόμπες προσέχοντας να μην εμποδίζει την κίνηση των παιδιών σας.
Τακτοποιήστε επίσης πολύ καλά τα καλώδια από τα λαμπάκια του δέντρου έτσι ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να σκοντάψει το παιδί πάνω τους ενώ οι πρίζες όπου θα το τοποθετήσετε πρέπει να είναι απρόσιτες για τα παιδιά και καλυμμένες.
Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση