GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φιλοζωική οργάνωση δίνει στους πρόσφυγες γούνες...

Η φιλοζωική οργάνωση Peta στέλνει πολλές γούνες στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο καταυλισμό του Καλάι στη Γαλλία, αλλά και στη Συρία ω...

Η φιλοζωική οργάνωση Peta στέλνει πολλές γούνες στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο καταυλισμό του Καλάι στη Γαλλία, αλλά και στη Συρία ως προσφορά σε όσους έχουν απελπιστική ανάγκη να κρατηθούν ζεστοί στις σκληρές συνθήκες. Επίσης, αποστέλλονται δερμάτινα παλτό και δερμάτινες μπότες και παπούτσια. 
Οι γούνες και όλα τα δερμάτινα προϊόντα προέρχονταν από ανθρώπους που επέλεξαν να αφαιρέσουν τα συγκεκριμένα προϊόντα από τις ντουλάπες τους ανταποκρινόμενοι στις δράσεις της οργάνωσης που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων. "Δεν μπορούμε να φέρουμε πίσω τα βιζόν, τα κουνέλια, τις αγελάδες, τα σκυλιά και όσα άλλα ζώα που σφαγιάστηκαν για το δέρμα τους για να γίνουν αυτά τα ρούχα, αλλά μπορούμε να τα προσφέρουμε σε ανθρώπους που τα χρειάζονται για να επιβιώσουν" αναφέρει η ανακοίνωση της οργάνωσης. 
Προσθέτει πως οι μόνοι άνθρωποι που έχουν δικαιολογία να τα φορούν αυτό το χειμώνα είναι οι πρόσφυγες. Στην ίδια ανακοίνωση καλεί όσους θέλουν να πάψουν να φορούν γούνες και δερμάτινα ρούχα από νεκρά ζώα, να τα προσφέρουν στον οργανισμό για τη δράση που όπως λένε "θα φροντίσει τα ρούχα αυτά να μην έχουν γίνει από σκοτωμένα για μάταιο λόγο ζώα."

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση