GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ! Βρέθηκε τεράστιο κενό κάτω από το οδόστρωμα της οδού Πανόρμου...

Ενα τεράστιο κενό -πιθανώς επικίνδυνο -φαίνεται πως υπάρχει κάτω απο το οδόστρωμα της οδού Πανόρμου στην άνοδο από Λ. Αλεξάνδρας. Είνα...

Ενα τεράστιο κενό -πιθανώς επικίνδυνο -φαίνεται πως υπάρχει κάτω απο το οδόστρωμα της οδού Πανόρμου στην άνοδο από Λ. Αλεξάνδρας.
Είναι σε κοινή θέα στην βάση και πλάι του χαντακιού που άνοιξε εργολάβος για να περάσει καλώδιο Ηλεκτρικού ρεύματος (σε βάθος περ.2 μέτρων) και φαίνεται σε 2-3 σημεία.
Οπως δείχνει από το δρόμο είναι σαν να υπάρχει ένας "θάλαμος" απο κάτω απο το οδόστρωμα και φαίνεται να εκτείνεται  σε βάθος!.Αποκαλύφθηκε απο εργασίες που κάνει εργολάβος για λογαριασμό της της ΔΕΗ.Δεν ξέρουμε τι λένε οι αρμόδιοι και αν ο εργολάβος το έχει αναφέρει αρμοδίως Ειναι όμως καθαρισμένα τα ''επίμαχα'' σημεια, ένδειξη ότι τα έχουν προσέξει τουλάχιστον οι εργαζόμενοι και οι τεχνικοί.. .
Ωστόσο πρέπει να το δει κάποιος αρμόδιος από το Υπουργείο Δημοσίων Έργων ή το Δήμο για λόγους ασφαλείας , δηλαδή αποφυγή μεγαλης καθίζησης!
Στις φωτο είναι τα σημεία που φαίνονται τα πολύ μεγάλα κενά ( ίσως να είναι ενιαίο...) κάτω απο την αρχή της Πανορμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση