GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφερε... εξάρες κόντρα στον Πανελευσινιακό η ΑΕΚ

Εύκολο έργο είχε η ΑΕΚ κόντρα στον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ, σε παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλ...

Έφερε... εξάρες κόντρα στον Πανελευσινιακό η ΑΕΚ

Εύκολο έργο είχε η ΑΕΚ κόντρα στον Πανελευσινιακό στο ΟΑΚΑ, σε παιχνίδι για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι “κιτρινόμαυροι” διέλυσαν την ομάδα της Ελευσίνας με 6-0, εξασφαλίζοντας με τον τρόπο αυτό, και σε συνδυασμό με τη νίκη νωρίτερα της Λάρισας επί της Ξάνθης με 1-0, την πρόκρισή της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το σκορ για την “Ένωση” άνοιξε στο 8ο λεπτό ο Πλατέλας, με τον Γιόχανσον στο 27' να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του και τον Μπουονανότε στο 31' να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, πριν ο Σοϊλέδης στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου κάνει το 4-0. Ακολούθησαν δύο ακόμα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αραβίδη στο 78' και τον Μπουονανότε στο 81'.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση