GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΑΣ

ΑΓΙΕΣ μέρες που έρχονται, είπα να μη γράψω για λίγο για τα γνωστά θέματα που αφορούν Αναπήρους, αλλά δυστυχώς, κάτι τέτοιο στη χώρα μας, ...

ΑΓΙΕΣ μέρες που έρχονται, είπα να μη γράψω για λίγο για τα γνωστά θέματα που αφορούν Αναπήρους, αλλά δυστυχώς, κάτι τέτοιο στη χώρα μας, δεν είναι δυνατόν. Το φώναζα, και θα το φωνάζω, πως οι «κυβερνήσεις» μας, αποτελούνται από ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ, ΑΠΟ….. και δυστυχώς συνελληνες, συνέχεια βγαίνουν όλο και «νέα» περιστατικά που με επιβεβαιώνουν…

ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ, ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. Ας βγει όποιο κομματόσκυλο θέλει να πει πως τα πράγματα δεν είναι έτσι, να υπερασπιστεί τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, που παίζουν τα βρώμικα παιχνίδια τους στις πλάτες μας, που ΘΗΣΑΥΡΙΖΟΥΝ από τον ανθρώπινο πόνο, την ανθρώπινη αρρώστια.

Τη δευτέρα δημοσιεύθηκε αυτή η είδηση, βέβαια, τα ΜΜΕ την έκαναν γαργάρα όπως πάντα.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

«“ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ, το κάνω για τη Μαρία μου”! ΤΡΑΓΙΚΕΣ στιγμές για πατέρα στην Πάτρα – Κάνει απεργία πείνας στη Φάτνη για την παραπληγική του κόρη…

Απειλεί να πάρει την παραπληγική κόρη του αγκαλιά… και να προχωρήσει σε απεργία πείνας μέσα στη φάτνη, στην πλατεία Γεωργίου.

Ο λόγος για τον κ. Πουλκουρτζή, τον πατέρα της 30χρονης Μαρίας που κατά καιρούς απασχολεί την κοινή γνώμη με δράμα που καθημερινά αντιμετωπίζει.

Πιο αναλυτικά, η Μαρία έχει 100% αναπηρία, ενώ για κρατηθεί στη ζωή πρέπει να παίρνει κάθε μήνα 1300 χάπια!

Δυστυχώς όμως η αναλγησία του κράτους και του Εθνικού Συστήματος Υγείας διαφαίνεται σε όλο της το μεγαλείο περίτρανα, αφού δεν διαθέτει στη Μαρία όλα τα φάρμακα που απαιτούνται, πολλώ δεν μάλλον εγκαίρως.

«Δεν μπορεί να μου φέρει το κράτος τα φάρμακα, αφού ο ΕΟΠΥΥ μου απέρριψε την αίτηση, γιατί δεν αφήνουν τον φαρμακοποιό μου να τα εισάγει;» διερωτάται με δάκρυα στα μάτια ο κ. Πουλκουρτζής, ο οποίος μίλησε στοPatrasTimes.gr.

«Έχουμε μεγάλη έλλειψη σε φάρμακα και αναλώσιμα, που αν η Μαρία δεν τα πάρει θα πεθάνει από ασφυξία. Δεν μας τα δίνουν εγκαίρως.

Αυτή τη στιγμή της δίνω φάρμακα που έχουν δώσει συγγενείς θανόντων από όλη τη χώρα», δηλώνει με τετράμενη φωνή ο τραγικός πατέρας.

«Με κοροϊδεύουν όλοι οι πολιτικοί. Και το Υπουργείο. Θα κάνω απεργία πείνας για τη Μαρία μου, δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτή την κατάσταση», τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Πουλκουρτζής.»

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

Για την περίπτωση της Μαρίας και την ΑΠΟΓΝΩΣΗ του πατέρα της έγραψα και πιο παλιά, όπως και για την ΦΟΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ των όποιων «κυβερνήσεων» των όποιων «νομοθετών» των όποιων ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΩΝ.

Το έγραψα ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ φορές, πως στην Ελλάδα είσαι ανάπηρος, έχεις κάποια χρόνια πάθηση; ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, για να μη ζημιώνεις το «κράτος πρόνοιας» με την παρουσία σου.

Και αν νομίζετε Συνέλληνες πως η περίπτωση του κυρίου Πουλκουρτζή είναι η μοναδική στη χώρα μας, κάνετε λάθος.. ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, για να μην πω ΧΙΛΙΑΔΕΣ περιπτώσεις περισσότερο η λιγότερο σοβαρές είναι αυτές που δεν έχουν δει το φως της «δημοσιότητας» , που έχουν ΘΑΦΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ….. Αδέλφια, είναι το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΟ αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας. Δε ξερώ, και δε με ενδιαφέρει δηλαδή, ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ. Αδέλφια, πάρετε το χαμπάρι, μας ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ, ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΕΡΔΟΣ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ…. Η αναπηρία σε αυτή τη χώρα, είναι ΚΑΤΑΡΑ, οι ανάπηροι πρέπει να εξοντωθούν, να μην υπάρχουν, γιατί είναι πολλά τα λεφτά, και ακόμα περισσότερα τα ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΤΟΜΑΡΙΑ που περιμένουν να θησαυρίσουν, κάνοντας «πειράματα» και βάζοντας «τρικλοποδιές» στα άτομα με αναπηρία και τους οικείους τους.

Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση