GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σοβαρό ατύχημα για τον Αντώνη Ρέμο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Ο Αντώνης Ρέμος τα ξημερώματα της Τετάρτης βρέθηκε στο νοσοκομείο, καθώς του συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ...


Ο Αντώνης Ρέμος τα ξημερώματα της Τετάρτης βρέθηκε στο νοσοκομείο, καθώς του συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του εορταστικού επεισοδίου του ΑΝΤ1 για την Πρωτοχρονιά.
Ο Γιώργος Λιάγκας περιέγραψε επακριβώς όλα όσα συνέβησαν στον αέρα του «Πρω1νό», ώστε να αποφευχθούν πιθανές ανακρίβειες κατά την αναπαραγωγή των γεγονότων.
Συγκεκριμένα ανέφερε:
«Χτες γράψαμε το εορταστικό της πρωτοχρονιάς, ήταν εδώ όλοι οι ηθοποιοί από τα σίριαλ του ΑΝΤ1 και βασικός καλεσμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος και πολλές άλλες εκπλήξεις. Κάποια στιγμή το γύρισμα διεκόπη με άσχημο τρόπο, γιατί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό του μάτι ο Αντώνης Ρέμος. Πήγε η παραγωγή εδώ με τον Αντώνη στο νοσοκομείο -ήταν και η Υβόννη μαζί- στις 5-5:30 τα ξημερώματα. Σήμερα το μεσημέρι θα είμαστε σίγουροι ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο, γιατί υπάρχει και μία τέτοια πιθανότητα, είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός. Θεωρώ όμως ότι κατά 99% δεν θα είναι κάτι».
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, το μάτι του τραγουδιστή έχει πρηστεί. Αφού ξεκαθάρισε ότι είναι καλά και μπορεί να μιλήσει, ευχήθηκε περαστικά και ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά:
«Πιστεύω ότι θα είναι περαστικό. Θα το πω, όπως το είπαν οι γιατροί. Αν ήταν 3 χιλιοστά, πιο κοντά στο μάτι, θα είχε χάσει την όρασή του. Το μεσημέρι θα υπάρχει η απάντηση από τους γιατρούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση