GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πελεγκρίνι για την Τσέλσι

Τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από τους «πολί...


Τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποτελέσει παρελθόν από τους «πολίτες», προορίζουν στην Τσέλσι για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας το ερχόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με τη «Marca».

Μπορεί όλοι να αναζητούν τον επόμενο προπονητή της Τσέλσι εκτός «Νησιού», ωστόσο αυτή είναι πολύ πιθανό να κάνει κίνηση-ματ, εντός... συνόρων! Η «Marca» λοιπόν, αποκαλύπτει τις σκέψεις των ανθρώπων των «μπλε» για την πρόσληψη του Μανουέλ Πελεγκρίνι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Χιλιανός κόουτς θα «κουνήσει μαντίλι» το ερχόμενο καλοκαίρι, με τους «πολίτες» να βρίσκονται σε φημολογούμενη συμφωνία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Με τον Γκους Χίντινγκ λοιπόν να λογίζεται ως... υπηρεσιακός, ο τεχνικός της Σίτι είναι μία από τις επιλογές της Τσέλσι για την «μετά-Μουρίνιο» εποχή.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση