GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από πού πήγε στον Ελαιώνα η Αντιπρόεδρος της Ε.Ε;

Άκουσα το μεσημέρι στο ραδιόφωνο ότι έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του βοηθού του Ύπατου αρμοστή του...

Άκουσα το μεσημέρι στο ραδιόφωνο ότι έπεσαν οι υπογραφές μεταξύ της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, του βοηθού του Ύπατου αρμοστή του ΟΗΕ και του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταναστευτικής πολιτικής για την υλοποίηση του προγράμματος επιδότησης ενοικίου για 20000 πρόσφυγες.
Προηγουμένως, η Αντιπρόεδρος επισκέφθηκε τον Ελαιώνα για τον οποίο εξέφρασε την ικανοποίηση της, όπως άκουσα.
Εγώ όμως έχω μία διαφορετική εμπειρία ως μία απλή πολίτης που επισκέφθηκα μία Κυριακή απόγευμα τον Ελαιώνα.
Εκεί πραγματικά  αισθάνθηκα ότι είμαι σε τοπίο χειρότερο από Ουγκάντα, γιατί ήταν πραγματικά Κρανίου Τόπος, βέβαια γίνεται και το Κυριακάτικο Παζάρι.
Δεν ξέρω αν έχει βελτιωθεί η κατάσταση, αλλά το αυτοκίνητο ανέβαινε και κατέβαινε λακκούβες μέχρι να φθάσω στον καταυλισμό.
Όταν δε κατάφερα να φθάσω στον Ελαιώνα είχα τη τύχη να προλάβω την πόρτα ανοικτή, ρώτησα μία υπάλληλο- η οποία ανήκε προσωρινά στο Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής όπως μου είπε- αν μπορώ εθελοντικά να προσφέρω βοήθεια  και μου απάντησε ότι δεν χρειάζονται και αν στο μέλλον χρειαστούν θα με καλέσουν.
Όπως καταλαβαίνετε ακόμα περιμένω απάντηση..
 Μία απαγοητευμένη κάτοικος του Δήμου Αθηναίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση