GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μουζάλας: Επιτυχής και μη βίαιη η επέμβαση της ΕΛΑΣ στην Ειδομένη - ΒΙΝΤΕΟ

«Απεγκλωβίστηκε ο κόσμος από την Ειδομένη. Αυτό έγινε με μία ιδιαίτερα επιτυχή και μη βίαιη επέμβαση της Αστυνομίας, και για αυτό καθυστέρη...

Μουζάλας: Επιτυχής και μη βίαιη η επέμβαση της ΕΛΑΣ στην Ειδομένη - ΒΙΝΤΕΟ

«Απεγκλωβίστηκε ο κόσμος από την Ειδομένη. Αυτό έγινε με μία ιδιαίτερα επιτυχή και μη βίαιη επέμβαση της Αστυνομίας, και για αυτό καθυστέρησε λίγο ο απεγκλωβισμός τους», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτική Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, από το κλειστό γήπεδο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ στο Παλαιό Φάληρο, μιλώντας στους δημοσιογράφους.

«Αυτοί οι άνθρωποι επαναποκτούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που έχουν. Έρχονται σε αυτές τις δομές που χρησιμοποιούμε και τους δίνεται η δυνατότητα να ασκήσουν τα δικαιώματά τους», συμπλήρωσε ο Γιάννης Μουζάλας.
«Αν και είμαστε σε βαθιά οικονομική κρίση, προσπαθούμε να μην κοιμούνται κάτω, να κάνουν μπάνιο και να έχουν τουαλέτες και φαγητό. Οι δομές αυτές που χρησιμοποιούμε δεν είναι αυτό που θα θέλαμε, αλλά η εναλλακτική ήταν να κοιμούνται στα χωράφια. Η προσπάθεια που κάνουμε είναι επιτυχής και συνεχίζεται, καθώς επιδιώκουμε να ισορροπούμε μεταξύ ασφάλειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων» είπε ο υπουργός και ευχαρίστησε τους εθελοντές, τον δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, τους ανθρώπους του υπουργείου και της αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση