GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι Ολιβιέ Μπουμάλ: Τι είπαν οι προπονητές για τη μεταγραφή του ΠΑΟ

Ο Ολιβιέ Μπουμάλ είναι το πρώτο απόκτημα του Παναθηναϊκού στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ένας παίκτης που έχει περάσει από Παναι...


Ο Ολιβιέ Μπουμάλ είναι το πρώτο απόκτημα του Παναθηναϊκού στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ένας παίκτης που έχει περάσει από Παναιτωλικό, Λεβαδειακό, Ηρακλή Ψαχνών, Πανιώνιο.

Οι περισσότεροι εκ των πρώην προπονητών του στις προαναφερθείσες ελληνικές ομάδες μιλάνε αποκλειστικά στον sport-fm.gr και αναλύουν τις πτυχές του Καμερουνέζου εξτρέμ.

Γιάννης Νταλακούρας, Μπάμπης Τεννές, Γιώργος Παράσχος, Θωμάς Γράφας και Δημήτρης Τερεζόπουλος συμφώνησαν πως μπορεί να πετύχει στο τριφύλλι, ενώ ο κάθε ένας τους είχε να προσθέσει και κάτι... διαφορετικό για το νέο πράσινο άσο.

Αναλυτικά όσα είπε κάθε προπονητής για την νέα μεταγραφή του Παναθηναϊκού.

Γιάννης Νταλακούρας (Παναιτωλικός 2010/11)

«Συνδυάζει ταχύτητα και τεχνική»

«Είναι ένας καλός παίκτης, νιώθω ότι είναι μια καλή μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό και ειδικά για τα πλάγια, που ο Παναθηναϊκός έχει ένα μικρό έλλειμμα και με τον τρόπο που προσπαθεί να παίξει τώρα. Είναι ένα παιδί που συνδυάζει την ταχύτητα με την τεχνική και νομίζω πως αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για να καταφέρει να κάνει πράγματα στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Έχει κάποια στοιχεία, όμως, που άμα τα βγάλει στον αγωνιστικό χώρο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα».

Μπάμπης Τεννές (Παναιτωλικός 2011/12)

«Χαίρομαι για την εξέλιξή του, είναι εξαιρετικός παίκτης»

«Καταρχάς χαίρομαι πάρα πολύ με την εξέλιξή του. Στον Παναιτωλικό δεν μπόρεσε να δείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες που έχει. Νομίζω ότι στον Πανιώνιο βρήκε αυτό που του ταίριαζε και έδειξε ότι πραγματικά είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και χαίρομαι πάρα πάρα πολύ με την εξέλιξή του. Ο Μπουμάλ μπορεί να πιάσει στον Παναθηναϊκό γιατί έχει τεράστιο πρόβλημα στα άκρα της επίθεσης».

Γιώργος Παράσχος (Λεβαδειακός 2013)

«Ασυναγώνιστος στο ένας με έναν, στον Παναθηναϊκό θα ανέβει ακόμη περισσότερο»

«Υπάρχει μια πλήρης μεταμόρφωση στον παίκτη. Δεν έχει καμιά σχέση με τον Μπουμάλ που ήξερα εγώ, ενώ ούτε από το πρώτο πέρασμά του από τον Παναιτωλικό είχε κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του. Εμείς τον είχαμε πάρει στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, αλλά δεν κατόρθωσε να είναι βασικός. Του έλειπε η πρωτοβουλία, κάτι που έχει σήμερα και πραγματικά με εκπλήσσει με την άνοδό του. Σε εμάς παρότι είχε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του χρόνου, στο εξάμηνο πήγε δανεικός στα Ψαχνά και η παρουσία του εκεί ήταν πάρα πολύ καλή. Πιστεύω ότι άλλαξε πολύ η ψυχολογία του, πήρε τις πρωτοβουλίες που του έλειπαν και κατάφερε στον Πανιώνιο να κάνει μιάμιση τρομερή χρονιά και να τον κοιτάνε πολλές ομάδες. Εγώ πάντως, από τη Λιβαδειά, με τον παίκτη που ήξερα με αυτές τις εμφανίσεις που κάνει τώρα δεν έχει καμία σχέση. Τώρα είναι πραγματικά εντυπωσιακός. Στο ένας εναντίον ενός είναι ασυναγώνιστος. Θεωρώ ότι στον Παναθηναϊκό θα ανέβει ακόμη περισσότερο. Ο Παναθηναϊκός δεν νομίζω ότι έχει ακραίο που μπορεί να αποφύγει δύο και τρεις αντιπάλους πολύ εύκολα όπως ο Μπουμάλ».

Θωμάς Γράφας (Ηρακλής Ψαχνών 2014)

«Ο Ολιβιέ μπορεί να κάνει τη διαφορά»

«Ο Ολιβιέ είναι ένας εξαιρετικά ποιοτικός και γρήγορος ποδοσφαιριστής. Του αρέσει πάρα πολύ να δουλεύει στις προπονήσεις. Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης ιδανικός να παίζει στο ένας εναντίον ενός και να διασπά οργανωμένες και πολυπρόσωπες άμυνες. Επίσης, είναι το ίδιο ικανός όταν του δώσεις χώρο γιατί είναι πάρα πάρα πολύ γρήγορος. Είναι ένας παίκτης που μπορεί ανά πάσα στιγμή να αλλάξει την ισορροπία του αγώνα και εγκλιματίζεται πολύ γρήγορα στην ομάδα. Θεωρώ ότι ο Ολιβιέ, παρότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είμαι σίγουρος ότι θα… πιάσει στον Παναθηναϊκό και είναι πολύ σημαντικό ότι ενώ παίζει εξωτερικό χαφ έχει έμφαση στο σκοράρισμα».

Δημήτρης Τερεζόπουλος (Πανιώνιος 2014/15)

«Φαντεζί παίκτης, μπορεί να πετύχει στον Παναθηναϊκό»

«Η αξία του είναι γνωστή. Θέλω να ξεκινήσω με τον χαρακτήρα του Μπουμάλ. Παρότι δεν είμαι ρατσιστής αλλά υπάρχει ρατσισμός στην Ελλάδα και λένε ότι οι… μαύροι είναι άμυαλοι, χωρίς τακτική, διαφέρει. Ο Μπουμάλ έχει πολύ καλό χαρακτήρα, είναι αρκετά έξυπνος. Νομίζω η φετινή του χρονιά είναι πολύ καλή, είναι ένας παίκτης φαντεζί, με περίτεχνες ενέργειες, με πάρα πολύ καλό αριστερό πόδι, είναι ταχύτατος. Όσον αφορά τα μειονεκτήματά του, θα έλεγα ότι οι τελικές αποφάσεις που παίρνει πολλές φορές είναι λανθασμένες. Βέβαια, αν το είχε και αυτό θα μιλάγαμε για έναν παίκτη πολύ υψηλού επιπέδου. Πιστεύω ότι με βάση το ρόστερ του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή μπορεί να πετύχει. Ωστόσο, θέλω να επισημάνω ότι πιστεύω για να πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στην περίπτωση του Μπουμάλ θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις πλευρές του. Γιατί μέχρι τώρα έχουμε δει ότι έπαιζε 4-4-2 είτε φλατ είτε σε ρόμβο, δηλαδή δεν έπαιζε με κλασσικούς εξτρέμ. Δεν ξέρω στο 4-4-2 εάν ο Μπουμάλ είναι ο ιδανικός παίκτης, με αυτόν τον παίκτη δεν θα έπαιζα έτσι. Είναι καθαρά παίκτης γραμμής».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση