GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκπληξη από τη Βαλένθια: Ο Γκάρι Νέβιλ στον πάγκο των Νυχτερίδων

Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ είναι ο νέος τεχνικός της Βαλένθια, αναλαμβάνοντας τις τύχες της ισπανικής ο...

Έκπληξη από τη Βαλένθια: Ο Γκάρι Νέβιλ στον πάγκο των Νυχτερίδων
Ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Γκάρι Νέβιλ είναι ο νέος τεχνικός της Βαλένθια, αναλαμβάνοντας τις τύχες της ισπανικής ομάδας μετά την παραίτηση του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο.

Πρόκειται για μία απόφαση-έκπληξη από τη διοίκηση των “Νυχτερίδων”, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη δουλειά του 40χρονου Νέβιλ ως προπονητή, και το έργο που καλείται να φέρει σε πέρας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς η φετινή Βαλένθια απογοητεύει με τις εμφανίσεις της και βρίσκεται ήδη εκτός στόχων στο πρωτάθλημα, ενώ κινδυνεύει να μείνει εκτός και της φάσης των 16 του Champions League.

Ο Νέβιλ αποτελεί ένα ακόμα “στοίχημα” του ιδιόρρυθμου ιδιοκτήτη της Βαλένθια, του Πίτερ Λιμ, που ρίσκαρε (και έχασε) με τον Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι του καταλόγιζαν ότι βρισκόταν στον πάγκο της Βαλένθια λόγω της φιλικής του σχέσης με τον Λιμ.

Οι γκρίνιες είχαν ξεκινήσει από την περσινή χρονιά, όμως κορυφώθηκαν φέτος, καθώς παρά τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με παίκτες όπως οι Νεγρέδο και Αμπντενούρ, η Βαλένθια πηγαίνει από τη μία γκέλα στην άλλη, και η ήττα από τη Σεβίλλη την Κυριακή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Και τώρα, είναι η σειρά του Γκάρι Νέβιλ, που μπαίνει αμέσως στα βαθιά, καθώς θα κάνει το προπονητικό του ντεμπούτο κόντρα στην Μπαρτσελόνα, το ερχόμενο Σάββατο στο Μεστάγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση