GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαθέτει καραμανλικό DNA ο Καραμανλής;

Αναρωτιέται ο Δημήτρης Α. Γιαννακόπουλος . Μπορεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δύο 24ωρα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη ...

Αναρωτιέται ο Δημήτρης Α. Γιαννακόπουλος .

Μπορεί ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, δύο 24ωρα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στη ΝΔ να υποστηρίζει πως «το καραμανλικό DNA της Νέας Δημοκρατίας μάς εμπνέει όλους», αλλά δεν είναι βέβαιο αν ο ίδιος ο Κώστας Καραμανλής διαθέτει πλήρες καραμανλικό DNA!

Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον ελληνικό λαό και ασφαλώς την αφεντιά μου! Να σκεφτείς, αναγνώστη μου, χθες το βράδυ έμεινα ξάγρυπνος, όχι επειδή με πόναγε μυστηριωδώς το αριστερό μου πόδι, αλλά επειδή με προβλημάτισε η παρέμβαση του φίλου Θοδωρή Ρουσόπουλου, η οποία συνέδεε Καραμανλή-Ανδρέα-Τσίπρα ως προς το ηγετικό ζήτημα της Ελλάδος ασφαλώς!

Αισθάνθηκα άσχημα μετά από αυτές και άλλες αναλόγου ύφους δηλώσεις των ημερών από γνωστούς μου και αγνώστους μου πολιτικούς άνδρες της πατρίδας μας. Καλά, πόσο πίσω έχω μείνει, αναρωτήθηκα, και δεν συμμετέχω σε αυτό που την τελευταία δεκαετία αποτελεί αντικείμενο εκτενούς ερευνητικής δραστηριότητας: το DNA της ND!

Αν αναλογιστείς ότι όχι μόνον η ND, αλλά και σχεδόν όλα τα κόμματα της κεντροδεξιάς και κεντροαριστεράς - συμπεριλαμβανομένου πλέον μετά την εκλογική «γονιδιακή θεραπεία» και του ΣΥΡΙΖΑ - υπάρχουν χάρη στις μοναδικές ικανότητές του DNA της ND (: σταθερότητα, δυνατότητα αυτοαναπαραγωγής, λειτουργικότητα ως παρακαταθήκη κωδικοποιημένης πληροφορίας κλπ.), τότε μάλλον αντιλαμβάνεσαι πόσο κακός πολιτικός αναλυτής είμαι, καθώς δεν προβληματίστηκα τόσα χρόνια με αυτό το πράγμα!

Από την άλλη θα μπορούσες να με θεωρήσεις και τυχερό, καθώς μόλις τις τελευταίες ημέρες εμφανίστηκαν ερευνητές του ζητήματος που υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν πως εκτός του ότι στο DNA της ND είναι καταγραμμένες οι οδηγίες για τη δημιουργία όλων των αστικών κομμάτων της Ελλάδας, υπάρχουν, επιπλέον, και περισσότεροι του ενός κώδικες αυτού! Κάθε κώδικας και ερμηνεία του τι εστί Καραμανλισμός ως ηγεμονικό φαινόμενο στην Ελλάδα και ως μοναδική ηγετική παρακαταθήκη για το έθνος και τον λαό. Ακόμη και ο Παπανδρεϊσμός, ο οποίος κόμπαζε πως γκρέμισε τον Καραμανλισμό, στη βάση κάποιου κώδικα του καραμανλικού DNA της ND, αναπτύχθηκε! Αυτό ίσως έχει υπόψιν του ο φίλος Θόδωρος όταν αναφέρεται στα ηγετικά χαρακτηριστικά του Αλέξη που παραπέμπουν σε Ανδρέα …για μια Ελλάδα νέα!

Μια, λοιπόν, και επιτέλους προβληματίζομαι και εγώ με αυτό που οι επιφανείς πολιτικοί αναλυτές της χώρας μας ασχολούνται τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία, οφείλω να σημειώσω τις παρατηρήσεις μου!

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Κώστας Καραμανλής διαθέτει ένα μικρό κομμάτι του καραμανλικού DNA της ND, το οποίο αποκαλείται κοινώς το γονίδιο του Καραμανλισμού. Έτσι όταν παρατηρούμε να ανακαλύπτεται το γονίδιο αυτό σε άλλα κόμματα, θα πρέπει να σκεφτόμαστε πως εντοπίσαμε ένα τμήμα του καραμανλικού DNA που περιγράφει στα αρμόδια για την εξέλιξη του πολιτικού μας συστήματος κύτταρα (δηλαδή κόμματα) πώς πρέπει να λειτουργήσουν για να αναπτύξουν οι ηγεσίες τους τα χαρακτηριστικά του Κώστα Καραμανλή. Και αυτό, υπό έναν εναλλακτικό κώδικα DNA της ND, δεν τους κάνει λιγότερο παπανδρεϊκούς. Δεν πρέπει να το φοβούνται! Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, δεν μοιάζει να το φοβάται, αντίθετα πολύ το απολαμβάνει… και καλά κάνει από βιοπολιτικής απόψεως!

Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται, λοιπόν, στο γονίδιο της ND, αλλά στην απειλή κλωνοποίησης. Δηλαδή στην δημιουργία νέων πολιτικών οργανισμών με ακριβώς ίδιο καραμανλικό DNA, χωρίς την ηγετική παρέμβαση και αιγίδα του Καραμανλή! Αυτό θα προκαλούσε σοβαρή διαταραχή στο πολιτικό μας σύστημα και αλυσιδωτές αντιδράσεις, οι οποίες ίσως πρόσβαλαν ακόμη και την σημερινή έκφραση του Παπανδρεϊσμού. Θα ήταν σαν ο Ντόναλντ Τραμπ να αποτελούσε κλώνο του Πούτιν, ο οποίος φυσιολογικώς δήλωνε τις προάλλες πόσο «σπουδαίος άνθρωπος και γεμάτος ταλέντο» είναι ο πρώτος και ασφαλώς «αδιαφιλονίκητο φαβορί για την κούρσα των προεδρικών εκλογών» στις ΗΠΑ! Αυτά συμβαίνουν στις πολιτικές κλωνοποιήσεις και ας προσέχουμε!

Ακόμη και αν ξεπεράσουμε την απειλή της συγκεκριμένης κλωνοποίησης, δεν σημαίνει πως δεν υφίστανται άλλοι κίνδυνοι καθώς το καραμανλικό DNA δεν ταυτίζεται απολύτως με το πολιτικό DNA του Κώστα Καραμανλή! Άλλο γονίδιο και άλλο DNA, ας μην τα μπερδεύουμε! Τι στο καλό ΜΜΕ είμαστε;

Εδώ πλέον υπεισέρχεται το τυχαίο. Ένα μικρό λάθος να γίνει αυτές τις μέρες στις «φωτοτυπίες» με την δομή του καραμανλικού DNA, οι οποίες ως γνωστόν βγαίνουν για να μοιραστούν από την μια γενιά νεοδημοκρατών ηγετών στην άλλη και ιδού η μετάλλαξη της ND! Για να μην αναφερθώ στο …επίτηδες! Δεν θέλω να πιστέψεις, αναγνώστη μου, πως είμαι από αυτούς τους πονηρούς που σκέφτονται την πιθανότητα τμήματα του καραμανλικού DNA να μεταφερθούν συνειδητά και σχεδιασμένα από την διαπλοκή σε άλλον πολιτικό οργανισμό (κάποιοι τον αποκαλούν ακόμη ΣΥΡΙΖΑ) για να βελτιστοποιήσουν την πολιτική νομιμοποίηση της αναπόφευκτης αντικοινωνικής και αντιδημοκρατικής λειτουργίας του!

Όχι, δεν εννοώ τίποτε κακό, δεν γνωρίζω τίποτε, δεν υπονοώ τίποτε, είμαι συνειδητός καταναλωτής μεταλλαγμένων προϊόντων, άρα γιατί ανακατεύομαι; Δεν ανακατεύομαι! Άλλωστε εγώ τι δουλεία έχω με το DNA; Είδες ποτέ προηγουμένως να αναφέρομαι σε αυτό; Απλώς ήθελα να ξέρω γιατί ο Κώστας Καραμανλής επιτρέπει να κυκλοφορεί το καραμανλικό DNA με τόση άνεση από στόμα σε στόμα και από κορμί σε κορμί! Επιτέλους, κάποια ζητήματα είναι υποθέσεις βιοηθικής! «Απαιτώ» την άμεση παρέμβαση Καραμανλή για να αποφευχθεί η κλωνοποίηση ή μετάλλαξη της ND!...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση