GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επικοινωνία Ομπάμα – Κάμερον για τις επιχειρήσεις εναντίον του ISIS

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα συζήτησε με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον σχετικά με τον αγών...

Επικοινωνία Ομπάμα – Κάμερον για τις επιχειρήσεις εναντίον του ISIS

Ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα συζήτησε με τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον σχετικά με τον αγώνα εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, μία ημέρα αφότου βομβαρδιστικά της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας εξαπέλυσαν τις πρώτες τους επιδρομές στη Συρία.

Οι δύο ηγέτες «επαναβεβαίωσαν ότι όλες οι χώρες είναι ευπρόσδεκτες να ενταχθούν στον υπάρχοντα συνασπισμό, εάν οι πολιτικοί και στρατιωτικοί τους στόχοι συνάδουν με αυτούς του συνασπισμού», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Λευκός Οίκος.

Ο Κάμερον εξέφρασε στον Ομπάμα συλλυπητήρια για τα θύματα του μακελειού στο Σαν Μπερναρντίνο της Καλιφόρνιας την Τετάρτη, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση